2777
2789
عنوان

مستاجرا چقدر کرایه خونه میدید

672 بازدید | 41 پست

برای اینکه یه روزی صاحب خونه بشید پس انداز میکنید یا نه 

روش پس اندازتون چطوره 

اگه طلا میخرید ماهیانه میخرید یا سالانه 

مدیرت حقوق شوهرتون دست خودتونه یا نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی ۱۱ 

بله پس انداز میکنیم 

طلا ماهیانه یا سکه 

هر دو حقوقمون رو میاریم تو زندگی با هم مدیریت میکنیم 

جدیدا بیشتر روی دوش من هست برنامه ریزی هامون

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ماهی ۱۱ بله پس انداز میکنیم طلا ماهیانه یا سکه هر دو حقوقمون رو میاریم تو زندگی با هم مدیریت میکنیم ...

من امسال همه طلاهای ک به سختی گرفته بودم و دادم برای رهن خونه الان صفرشدم🥲

هرماه پولاتو تبدیل میکنی به طلا؟سکه پارسیان میگیری ؟منو هم راهنمایی کن چطور برنامه ریزی بکنم 

من امسال همه طلاهای ک به سختی گرفته بودم و دادم برای رهن خونه الان صفرشدم🥲هرماه پولاتو تبدیل میکنی ...

کدوم استانی عزیزم

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

من امسال همه طلاهای ک به سختی گرفته بودم و دادم برای رهن خونه الان صفرشدم🥲هرماه پولاتو تبدیل میکنی ...

اشکال نداره 

دیگه پیش میاد این چیزا 

اره طلا و پارسیان 

مدیریت هم اول اجاره و پس انداز شخصی و مشترک رو جدا میکنم از حقوق 

بعد مخارج خونه 

دیگه میدونم هر ماه چه قدر هزینه میشه 

یکمم همیشه اضاف میذارم اگر مهمونی چیزی اومد اون ماه داشته باشم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

۴تومن اجاره میدیم مگه میشه پس انداز کرد؟

آره بستگی به درآمد و حقوق ها داره حتما که نباید پول زیادی پس انداز بشه ماهی ۵۰۰ هزار بزار کنار یا دویست هزار ماهی یه سکه ۵۰ سوتی بگیر بزار کنار

اشکال نداره دیگه پیش میاد این چیزا اره طلا و پارسیان مدیریت هم اول اجاره و پس انداز شخصی و مشترک رو ...

طلا نو میگیری اخه برای پول کم طلا مستعمل پیدا نمیشه مثلا من این ماه ۵ تومن میزارم کنار چیکارش کنم 

برای مخارج خورد و خوراک و اینا دونفر چقد کنار بزارم خوبه؟ 

لباس اینا چی ماهانه چقد پول بزارم 

آره بستگی به درآمد و حقوق ها داره حتما که نباید پول زیادی پس انداز بشه ماهی ۵۰۰ هزار بزار کنار یا دو ...

من یکی از فامیلهامون قرعه کشی مینویسه

10 ماهه

برای پول پیش سال اینده اش

هرسال هم حداقل 50 تا 100 میزاره روی پول پیشش

اینجوری میگه دیگه لازم نیست طلا خرید و فروش کنم هی

خودشم راضیه

هروقت بیفته سومی چهارمی یا اخریش نگه میداره برای اضافه کردن به پول پیشش

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

بل

ما هم چی می‌گشتیم کمتر از ۱۳،۱۴ ملیون پیدا نمی‌کردیم خونه خوب آخرشم اومدیم یه خونه کوچیک طلاهامم فروختم اگه طلاهام نبود ک کلا نمیتونستیم خونه رو رهن کنیم 🥲