2777
2789
عنوان

خواب شیطانی جالب

88 بازدید | 8 پست

دیروز ظهر نماز نخونده بودم ناهار خوردم خوابیدم گفتم بیدار شدم میخونم ،حالا بیشتر مواقع همینه ها،نمیتونم فوری سر وقت بخونم ،معلوم چند ساعت بعد از اذان میخونم، ولی اون روز وقتی خوابیدم داشتم خواب میدیدم هی میام نمازمو بخونم یه آدم زشت چسبیده پشتم محکم گرفته منو نمی ذاره نماز بخونم ،اخرشم از گردن گرفتمش انداختمش رو زمین نیشگونش میگرفتم می گفتم ولم کن خب، خیلی محکم چسبیده بود.

همون موقع بیدار شدم دیدم آفتاب دیگه داره میره نمازمم نخوندم زود بلند شدم خوندم.

بعد بهش فکر کردم دیدم تو واقعیت هم انگار همینه، یکی چسبیده بهم هی میگه صبر کن مخصوصا نماز صبح که همیشه قضا میشه 

با خودم گفتم قشنگ معلومه کار شیطانه 

داشتین تجربه اینجوری؟

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوابتون رویا صادقه است. در واقعیت این موجودات در کنار ما هستند و ما رو از معنویات دور میکنند فقط ما نمی بینیمشون.

مثلا زمانی که میخواین یه کاری انجام بدین مثل همین نماز خوندن یه صدایی توی گوشتون زمزمه میکنه ولش کن بزارش برای بعد. صدایی که میشنوید دقیقا صدای خودتونه اما در واقع همین موجودیه که در خواب دیدید.

خوابتون رویا صادقه است. در واقعیت این موجودات در کنار ما هستند و ما رو از معنویات دور میکنند فقط ما ...

یا مثلا همین امروز با تفاوت اینکه نمازم خونده بودم خونه مادرشوهرم بودم رفتم رو تخت خواهر شوهرم خوابیدم ،خواب دیدم زیر یه درخت خوابیدم، یه دست دور گردنم پیچیده، سوره توحید شروع کردم به خوندن اون فشارشو بیشتر کرد ،صدای خواهر شوهرم میزدم ولی اون نمیشنید،تا بالاخره با صلوات و قرآن بیدار شدم 

قلبم رو هزار میزد 

از این خوابا زیاد میبینم 

خوابتون رویا صادقه است. در واقعیت این موجودات در کنار ما هستند و ما رو از معنویات دور میکنند فقط ما ...

جالبیش اینه همش یاد مستند صوتی شنود افتادم که اقائه میگفت یه شیطان اندازه کف دست چسبیده پشت گردن آدما هی تو گوششون میخونه چیکار کنن 

ولی اینی که من دیدم خیلی بزرگ بود اما سبک ،وزنشو حس نمیکردم 

جالبیش اینه همش یاد مستند صوتی شنود افتادم که اقائه میگفت یه شیطان اندازه کف دست چسبیده پشت گردن آدم ...

توی برنامه زندگی پس از زندگی آقای موزون یه قسمتی هست که تجربه گر هم همین موضوع رو تجربه کرده که موجودی توی اون تجربه هست که چسبیده به شخص یا اشخاصی و اون رو از یه سری کارای منع میکنه و جلشون رو میگیره. دوست داشتید اون قسمت از برنامه رو ببینید.

توی برنامه زندگی پس از زندگی آقای موزون یه قسمتی هست که تجربه گر هم همین موضوع رو تجربه کرده که موجو ...

اره برنامه رو دوست دارم نگاه میکنم بیشتر وقتا