2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه گرم طلا بقیش لباس زمستونی

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

۱۵ تومنشو طلا بخر 

۵ تومنم لباس بخر و محصولات پوستی 

اگ زیر ۳۵ سال هسی هنوز کارای زیبایی انجام نده چون همینطکری خیلی زیبایی

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

سلام اگر ماه به ماه درآمد یا حقوق داری نصفیشو لباس یا چیز دیگه اونهم اگه احتیاج داری و لازم هست اما اگه لباس ضروری نیست  یه گوشواره امگا یا میخی بگیر یا انگشتر ظریف یا زنجیر دیسکو یا ونزی ( ونزو نه میشکنه) بگیر اگه از همه اینا هم خوشت نیومد  دوتا پارسیان یه گرمی بگیر بزار کنار هم پولت خرج نمیشه هم یه روزی خیلی به کارت میاد درکل پولتو بی هدف خرج نکن یه روزی لنگ پول میشی هیچکسی هم کمکت نمیکنه.

سلام اگر ماه به ماه درآمد یا حقوق داری نصفیشو لباس یا چیز دیگه اونهم اگه احتیاج داری و لازم هست اما ...

این چند ساله هر چی پول دستم میاد طلا میکنم انگار اعتیاد شده میترسم از اینور بوم بیفتم دیگه نمی‌دونم ظاهرمو الویت قرار بدم یا سرمایه

این چند ساله هر چی پول دستم میاد طلا میکنم انگار اعتیاد شده میترسم از اینور بوم بیفتم دیگه نمی‌دونم ...

همیشه اولویتت سلامتی خودت باشه و برای خودتو سلامتیت ارزش قائل شو البته منظورم کارهای عمل و زیبایی غیر واجب نیست ، پس انداز خوبه اونهم مخصوصا طلا باشه اما درکنارش  از زندگی هم لذت بردن و شاد بودن باید باشه تعادل باشه همه چی به اندازه خودش خوبه.تفریطو افراط فقط برای یه چیزی خوب نیست.