لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4443 عنوان گوشیش خاموشه🥲 92 بازدید | 14 پست از ساعت ۴ پارتنرم یهو رفت و خبری ازش نیست.به گوشیش زنگ زدم خاموش بود، به خط دومش زنگ زدم اونو جواب نداد و الان دوباره زدم دیدم اینم خاموش شده😐دلشوره گرفتم...یعنی الکی نگران شدم یا چیزی شده؟🥲 •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊 1404/07/11 | 20:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lara_w عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 847 شاید خوابه، شاید سرکاره، شاید اعصابش خورده میخواد تنها باشه نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه. (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4443 شماره دوستاش یا اقوام نزدیکش نداری؟ دوستاش از خودش خیلی دورن قطعا خبر ندارن.شماره مامانشو دارم ولی حس میکنم نباید زنگ بزنم🤦🏻♀️ •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4443 پیچونده نه هیچ وقت این کارو نکرده همیشه خبر میده.نگرانیم از اینه که اتفاقی براش افتاده باشه... •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
mobinaaaa1388 عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 181 دوستاش از خودش خیلی دورن قطعا خبر ندارن.شماره مامانشو دارم ولی حس میکنم نباید زنگ بزنم🤦🏻♀️ مادرش از رابطتتون خبر داره؟
پیشیار عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 2219 نه هیچ وقت این کارو نکرده همیشه خبر میده.نگرانیم از اینه که اتفاقی براش افتاده باشه... نگران نباش به نظر من جایی رفته نمیخواد به تو توضیح بده
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4443 شاید خوابه، شاید سرکاره، شاید اعصابش خورده میخواد تنها باشه همیشه ساعت ۶ از سرکار برمیگرده.چیزی که برام عجیب بود این بود که گوشیشو جواب نداد بعد خاموش شد، اگر حالش بد بود مطمئنم منو بی خبر نمیزاشت. •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4443 مادرش از رابطتتون خبر داره؟ بله خبر داره، قبلا زیاد باهاش تلفنی حرف زدم. •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
lara_w عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 847 همیشه ساعت ۶ از سرکار برمیگرده.چیزی که برام عجیب بود این بود که گوشیشو جواب نداد بعد خاموش شد، اگر ح ... وای الان گفتی منم استرس گرفتم. نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه. (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))
mobinaaaa1388 عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 181 بله خبر داره، قبلا زیاد باهاش تلفنی حرف زدم. وقتی خبر داره و باهات اوکیه خب زنگ بزنبعد خدای نکرده اگه یه اتفاقی واسه پارتنرت افتاده باشه میکه یه زنگ هم نزد خبر بگیره
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4443 نگران نباش به نظر من جایی رفته نمیخواد به تو توضیح بده نه مطمئنم اینجوری نیست همچین اخلاقی نداره.جای خاصی ام نمیره، سرکار، دانشگاه و باشگاه... •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4443 وای الان گفتی منم استرس گرفتم. میدونی من استرسم از اینه که هیچ وقت بی خبر نمیزاره توی این ۳ سال که باهم بودیم همچین چیزی نشده بود.حالش بد هم باشه میاد میگه که نگران نشم🤦🏻♀️دلشوره عجیبی گرفتم همش دستام یخ میکرد از غروب... •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
lara_w عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 847 میدونی من استرسم از اینه که هیچ وقت بی خبر نمیزاره توی این ۳ سال که باهم بودیم همچین چیزی نشده بود.ح ... ای بابا.. حالا یکم خودتو سرگرم کن حواست پرت شه نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه. (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))