2777
2789

سلام .بچه ها توی تلگ رام مواردی که توی لیست بلاکه چجوریه؟مثلا من چندتا کانال توی گوشی یه نفر دیدم توی لیست بلاک میگفت من این کانالارو نداشتم فک کنم رباط بوده من حذفش کردم اومده اینجا.ولی رباط رو که حذف کنیم دیگه نمیره توی لیست بلاک که؟بنظرتون اون کانالهارو خودش داشته بعدا بلاک کرده ولی نمیدونسته که میره توی لیست و معلومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خودش اون کانالارو جستجو کرده و داشته ؟پس قضیه رباط الکیه؟

نه بببن شاید جستجو نکرده باشه ولی صد در صد خودش بلاک کرده که رفته تو لیست بلاک خود بخود نمیشه بره اونجا

هرچه آید ب سرم باز که گویم گذرد ...وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد...
واقعا؟؟ این رباتایی که یهو وارد گوشی میشن خب حذف میکنیم نیازی به بلاک نیست

وقتی حذف میکنی خود به خود میرن اونجا حتی بعضیاش بعد چند وقت وقتی میری تو لیست بلاک میبینی اسمشون عوض شده

نه بببن شاید جستجو نکرده باشه ولی صد در صد خودش بلاک کرده که رفته تو لیست بلاک خود بخود نمیشه بره او ...

از بلاک کردن مطمینم من میخواستم بفهمم کانالارو خودش جستجو کرده یا همینطوری ربات اومده و این نخواسته بلاک کرده

اهااا پس اینجوریه ممنون گلم😍

فک کنم باید بری تو تنظیماتش کلا لغو کنی تا نه کسی تو گروه عضو کنه.نه کانال و ربات بیاد تو تلگ رام خود بخود

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
از بلاک کردن مطمینم من میخواستم بفهمم کانالارو خودش جستجو کرده یا همینطوری ربات اومده و این نخواسته ...

اها نه عزیز دلم شاید خودش اومده روزی صدتا ربات تبلیغاتی امکان داره بیاد خیالت راحت راست گفته 

شوهر من تو بلاک لیستش ربات سک سیه که خودش اومده برا منم گاهی میاد ولی از لیست بلاکشم حذف کن ک خدا نکرده رجوع نکنه بهش😁البته اگه اینه موضوع

هرچه آید ب سرم باز که گویم گذرد ...وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد...