2777
2789
نى نى منم تا دو روز پيش سرش پايين بود بلا دوباره چرخيد ولى نگران نباش ميگن تا هفته هاى اخر هم امكان ...

آخه دکتر گفت اگه تا این هفته نچرخه نامه میزنم سزارین من طبیعی دوس دارم سر پسرم طبیعی بود عالی بودم

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه دکتر گفت اگه تا این هفته نچرخه نامه میزنم سزارین من طبیعی دوس دارم سر پسرم طبیعی بود عالی بودم

دكتر منم همينو گفته بود ولى اين دكتر ها يك چيزى ميگن تو نت نوشته حتى امكان داره تا موقع زايمان هم بچرخه نى نى توكل به خدا اون بهتر از ما ميدونه چى برامون بهتره

دكتر منم همينو گفته بود ولى اين دكتر ها يك چيزى ميگن تو نت نوشته حتى امكان داره تا موقع زايمان هم بچ ...

اره واقعا منکه امیدم ب خداست .آخه تو شهر غریب با ی پسر شیطون و وروجک اگه سزارین بشم کلی وقت باید تو رختخاب باشم

بچه ها کمکم کنین من ۳۴ هفته و‌۳ روز سونو بیوفیزیکال  ۲۹۰۰ ۳۵و ۳ روز ۲۸۹۴ چرا کم‌شذ؟؟؟؟؟ ...

سونوها دقیق نیس گلم ی چیزی تقریبی میزنن من سر پسرم هفته آخر گفت 3400 وقتی بدنیا اومد 3800 بود ماشالا

دخترخاله من دنیا اومد بک کیلو و نیم بود الان قد بلند چهارشونه ....اووووه هیکللللل قشنگ بیا و ببین خ ...

باورت میشه دختر خاله من موقع به دنیا اومدنش900گرم بوده.کسی جرات نمیکرده دستش بزنه

الان چهارشونه قد بلند و هیگلی

منم با اون وزن بالای موقع دنیا اومدنم شدم 44 کیلو.

باورت میشه دختر خاله من موقع به دنیا اومدنش900گرم بوده.کسی جرات نمیکرده دستش بزنه الان چهارشونه قد ...

امگار برعکس مبشه

همسر من چهارکیلو و.خورده ای بوده الان پنجاه و شش کیلو با قد صد و هشتاد و سه

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید