2777
2789
عنوان

طلا بفروشم زمین خالی بخرم یا صبر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 40 پست
من جات بودم میخریدم زمینو...البته اونایی که تحلیل میکنن میگن تا اخر پاییز به ۱۳ تومن میرسه طلا

زمین که فعلا راکد مونده هیچ خرید و فروشی نداره .... 

فعلا بازار طلا هست دارن جیب مردم رو خالی میکنن ... به نظرم فعلا صبر کنم تا آخر پاییز. ... به خدا همه ارزوی مستأجرا یه سقف هست که مال خودشون باشه 

بخاطر شرایط بحران کشور که ممکنه جنگ بشه زمین دیگه مثل قبل سود نداره این زمینم شرایطش پوچه ی وقت گول ...

همش وسوسه میشم طلاهام به زور ۳۰ گرم هم نمیشه گفتم بفروشم فرصت خوبیه بدم زمین شراکتی شاید خدا کرد بعد یه مدت سود داد بهمون اونم هنوز موندم چکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش وسوسه میشم طلاهام به زور ۳۰ گرم هم نمیشه گفتم بفروشم فرصت خوبیه بدم زمین شراکتی شاید خدا کرد بعد ...

زمین فایده نداره به نظرم به زور وام و...پولاتو جمع کن با یکی شریکی یه واحد کوچک بخر

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

زمین فایده نداره به نظرم به زور وام و...پولاتو جمع کن با یکی شریکی یه واحد کوچک بخر

هیییی آره زمین خالی به چه کارم میاد ... نه میتونم اجاره بدم 

نه میتونم خودم برم بشینم از شر مستأجری راحت شم 

افتضاح ترین حالت سرمایه گذاری زمین هستاکنم شراکتی و خارج از محدودهزمین کلا خیلی بد فروش میره و درامد ...

واقعا؟ولی تو شهرستان ما زمین خونه هرکس از اطرافیان خریده خیلی سود کرده و خوب بوده ما شهرستان کوچیکی هستیم 

مثلا سه چهار سال پیش پسر داییم با صد تومن پایین شهر یه زمین خرید الا ن شده ۲۸۰تومن میخرن 

یکی از اقوام یه خونه خرید ۵۰۰تومن از این شهرکی ها الان شده۹۰۰تومن

زمین که بهتر از آپارتمان هست.... سود دهیش بیشتر نیست از آپارتمان 🤔🤔

نه اصلا. زمین فروش نمیره چون مشتری نداره

ولی اپارتمان هم راحت اجاره میدی هم فروشش راحت تره و با پول رهن و اجاره ش می توتی باز خرد خرد طلا بخری

سواد اقتصادیت صفر

هیس 

ماشالااااا باسواااااااااااد 

طلا فک کردی خیلی سود داره؟مثلا الان گرمی روی تابلو یازده تومنه ماها بخواییم بخریم گرمی دوازده و نیم در میاد با سود اجرت مالیات 

بعد بخوای ببری بفروشی ازت یازده برمیدارن خب اونو خریدی دوازده و نیم طلا اگر گرمی دوازه و نیمم که بشه بخوای بفروشی به پول خودت فروختی یعنی اگر طلا بشه سیزده سود که نکردی هیچ پول خودت رسیدی دو میلیوووووون 

که اونم سالی دو سالی یک بارن این اتفاق نمیفته و اگر دلار بره بالا باز میاد پایین

اما زمین چی؟زمین یک میلیون سود داره؟

حتی اگر بخری مثلا پونصد تومن بخوای چند ماه بعد بفروشی مطمئن باش پونصد که نمیفروشی و بیشتره حداقل صد تومن پنجاه تومن بیشتر میدی که هیچ کمتر نمیدی و عرفش همونه 

زمین کجا میاد پایین کی شنیدی ملک اصلا قیمتش پایین شه 

یه ادمی هستید فاقد اطلاعات عمومی و مسائل روز 

حالا بعد این بنده خدا یه زمین نثلا بخره پونصد تومن میدونی سال بعد میشه هفتصد هشتصد و و و بیشتر اما طلاش میشه ۸۰۰تومن؟

روی هر گرم طلاش نهایت یک تومن سود بیاد اونم نمیاااااااد چون سود اجرت مالیات داده و قیمت روی تابلو رو نخریده که 

واقعا؟ولی تو شهرستان ما زمین خونه هرکس از اطرافیان خریده خیلی سود کرده و خوب بوده ما شهرستان کوچیکی ...

خب بعد ۴ سال ۱۰۰ تو منش شده حدود ۳۰۰.

این سود خوبی نیست...

بعدم الان بخواد بفروشه چندتا مشتری میاد؟!!! 

همین پول اپارتمان خریده بود با پول رهن و اجاره ش کلی سود میکرد ارزش خونه هم که جدا سود بود براش

خب بعد ۴ سال ۱۰۰ تو منش شده حدود ۳۰۰.این سود خوبی نیست...بعدم الان بخواد بفروشه چندتا مشتری میاد؟!!! ...

عزیزم ایشون به قصد فروش که این کار نکردن برلی خونه ساختن خریدن و اصلا قصد فروش ندارن در کل دارم میگم و توی شهر ما فرق داره کلا خیلی کوچیکه قیمت ها کمه و منطقه بدیه و به شدت پرت 

ایشون مثلا یه جای خوب بخره چند ماه نگه داره یه سال نگه داره بعد بده خیلی خوبه و اینکه نباید بره یه جا تو بر و بیابون بخره وقتی قصدش خرید و فروشه باید موقعیت مکانی خوبی رو بخره

عزیزم ایشون به قصد فروش که این کار نکردن برلی خونه ساختن خریدن و اصلا قصد فروش ندارن در کل دارم میگم ...

خب حالا ایشون داره خودش استفاده می کنه بحثش جداست

برای سرمایه گذاری مساله ی نقد شوندگی خیلی مهمه و زمین دیگه نقدشوندگی خوبی نداره

یه دهه پیش اینجوری نبود اوضاع فرق می کرد

خب حالا ایشون داره خودش استفاده می کنه بحثش جداستبرای سرمایه گذاری مساله ی نقد شوندگی خیلی مهمه و زم ...

من چی میگم اینو نگا 

باشه حرف شما صحیح ببخشید ما نظر دادیم نظر ما کاملا اشتباه