2777
2789
برادارم شوهرم آنفولانزا گرفته خب بعد میگه بمون خونه پدرت نیا خونه مریض میشی

خب براش غذا و دمنوش بفرست و بهش بگو بره دکتر

ولی سلامتی خودت و بچه‌ت مهمتره الان

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب براش غذا و دمنوش بفرست و بهش بگو بره دکترولی سلامتی خودت و بچه‌ت مهمتره الان

رفته بهش سرم داده گفته بزن

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادارم شوهرم آنفولانزا گرفته خب بعد میگه بمون خونه پدرت نیا خونه مریض میشی

خب راست میگه دیگه بری مریض میشی اوضاع سخت‌تر میشه 

واسش از اسنپ سوپ و چیزای مقوی بگیر بفرست 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
ن

بچه که نیست حودش حواسش هست بچه مهم تره خودشم میگه نیا

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

خب راست میگه دیگه بری مریض میشی اوضاع سخت‌تر میشه واسش از اسنپ سوپ و چیزای مقوی بگیر بفرست

اخه نمیخوره بد غذاس 

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

میگه فردا میرم سرکار😐

فعلا نرو

مردا دورشون خلوت باشه زود پا میشن غذا بپز بده اسنپ ببره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)