2777
2789

دخترتون رو بهش زنانگی یاد بدید 

ناز کنه به خودش برسه باشگاه بره شیک باشه گوگولی مگولی باشه حسابشو پر پول کنید بهش عشق بدید نوازشش کنید بزارید به روح و جسم و تنش برسه 

پول بیشتر برای دختره دختر باید در ارامش و انرژی زنانه بزرگ شه

بعضی خانواده های مردسالار دیدم دخترشون میفرستن خرید پسرشون تو خونه میشینه

دخترشون کارای مردونه میکنه مثلا میره سر کار چون پول نداره ولی حساب پسرا رو پر از پول میکنن

یاد بگیرید مرد باید عرق بریزه

خانواده رفیقم پسراشون میشینن تو خونه دختراشون کار میکنن چون پول تو جیبی خیلی کمتری نسبت به پسرا دریافت میکنن

پسر باید عرق بریزه نباید مث دختر نازک نارنجی بار بیاد

اگر جاشون رو عوض کنید اون دختر دیگه نمیتونه ناز باشه نمیتونه عشوه بیاد نمیتونه زنونه باشه یه روح مردونه داره و پسراتون تبدیل میشن به بی عرضه هایی ک نمیتونن زندگی ایندشون رو جم کنن و درامد داشته باشن و تشکیل زندگی بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا طفلک شوهرامون چجوری کار کردن جمع کردن از نوجوانی 

درسته بچه میاری باید تو رفاه باشه ولی باید یاد بگیره فردا روزی گلیم خودشو از آب بکشه بیرون

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

تناسب خوبه عزیزم نتیجه پسر سالاری چیزیه که داریم میبینیم اگه برعکسشم باشه مطمینا فاجعه عظیمی ده سال بعد رخ خواهد داد 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اینایی که شما گفتی تا قبل از ۱۸ سالگی تا حدی درسته بعد از اون دختر هم باید کار کنه و مستقل باشه، درس بخونه تا جنس مخالف بهش نگاه تو بدون من هیچی نیستی

بتونه از پس خودش یه نفر توی جامعه بربیاد در عین حال انرژی زنانه داشته باشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

موافقم❤️

من دوتا دختر دارم دوتا پسر 

به دخترام خیلی میرسم مخصوصا دختر بزرگه ک ۱۳ سالشه دیگ میدونه نیازاش چیه از لباس و اکسسوری گرفته تا علایقش مث آشپزی و موسیقی و درس خوندن سعی میکنم کارای پسرونه نکنه البته ک بعضی وقتا میکنه😂