الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دارم از بچگی پودر پیدرولاکس میخورم ناشتا بریز تو اب ولرم و بخور ضرر نداره و دکتر بهم داده گفتش ه ...
عزیزم ماها بدون نسخه هم میتونیم بخریم🤔 ..بعدش هر روز ،بدنمون عادت نمیکنه بدتر بشیم یا یوقت دیگه جواب نده؟ شما چند وقته میخورین ؟ میگن واسه قبل اندوسکوپی و کلونوسکوپی این پودر و میدن
کاش یکی پیدا بشه اینقد نگه این دارو ،اون دارو تنبلی روده میاره لااقل یک قرص مینداختیم بالا خلاص، ..خدا مرگ بده خلاص شیم ..یعنی ریدنمونم غصه شده یکی میره ریدن میاد من حسودیم میشه 😁😂😭😭
چاره اش فقططط روغن اصل بادام شیرینه من گرفتم خیلی خوب بود شماره خانمی گرفتم براتون میفرستم ولی قیمتش ...
من خریدم اصل اصل کلا دستگاهشم داشت هیچ اثری نداشت ،روغن زیتون اوایل خوب بود الان اونم اثر نداره ،کلا بدن تا یمدت بهش جواب میده بعدش باید یه چی دیگرو امتحان کنی