2777
2789
عنوان

واااای کلافه شدم نمیتونم بخوابم!!

321 بازدید | 40 پست

ماه‌های آخر چه سخته راحت خوابیدن. هی چپ و راست میشم. دیگه بالش وسط دو پا گذاشتنم جوابگو نیست. نمی‌دونم چجوری باید بخوابم 😭😭😭😭

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باید برم   آزمایش   نخوابیدم   از شب  میترسم   بخوابم نتونم   بیداشم    دخترمم  باید ببرم   با خودم    وای خدا مردم از بی خوابی

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟
آخی عزیزم فقط ۵ هفته مونده ی کوچولو دیگه تحمل کن😊😉

آره گلم. ولی یه ماهه من خواب راحت ندارم. ۵ هفته دیگه ام باید تحمل کنم. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
عه کاش میشد یه چن ساعتی بچه رو اورد بیرون خوابید دوباره گذاشتش تو    

آره والا بعضی وقتا به شوهرم میگم همینو‌. میگم کاش میشد یه روز درمیون بچه رو تحویل شکم تو میدادم. 

من باید برم   آزمایش   نخوابیدم   از شب  میترسم   بخوابم نتونم   بیداش ...

چه آزمایشی؟؟؟ چرا می‌ترسی بیدار نشی؟؟

آره والا بعضی وقتا به شوهرم میگم همینو‌. میگم کاش میشد یه روز درمیون بچه رو تحویل شکم تو میدادم.&nbs ...

ای جانم عزیزمممم

آره خب سخته ولی خب خیلی کم مونده ، ایشالله به زودی و سلامتی صاحب یه نی نی خوشگل میشید اون وقته که عوض همه چی در می آید     

چه آزمایشی؟؟؟ چرا می‌ترسی بیدار نشی؟؟

آخه   همیشه   تا لنگ   ظهر   خوابم      آزمایش   تیروئید  .کمخونی   و چندتا چیز دیگه     ی مدت   موهام   میریزه     پاهام   خیلی  خواب   میره     چاق  شدم      احساس  میکنم   هم  کم  خونی   دارم   هم  تیروئید 

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟

نمیتونم نشسته بخوابم متاسفانه. امتحان کردم. ولی بازم سعی میکنم الان 

آره والا بعضی وقتا به شوهرم میگم همینو‌. میگم کاش میشد یه روز درمیون بچه رو تحویل شکم تو میدادم.&nbs ...

اوه تازه شوهر من حسودی ش میشه میگه چرا فقط زنا باید اینو تجربه کنن.

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬