2777
2789

میخوام بدونم با وجود گرانی سکه آیا ارزش داره که مهریه قسط بندی بشه؟ من طلاق غیابی گرفتم شوهرسابقم اعسار زده هنوز وضعیت قسطها مشخص نشده نمیدونم پیش قسط چندتا میزنن یا اقساط چجوریه توافق بهتره بنظرتون؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره اگر مستندات ارائه کنه پیش قسط نداره فقط 6 ماهی یه نیم سکه یا سالی یه سکه میشه

خب در امدش که ۱۵ تومن حالا شایدم بیشتر باشه ولی الان بنطرت پول بگیرم اول توافق کنم بهترع؟ یا اینکه همینجوری قسطی

خب در امدش که معمولیه پیش قسط الان یدونه میزنن یا دوتا؟ شما تجربه داشتین عزیزم؟

اگر ملک یا زمین خوبی دارن که حاضرن توافقی بهت بدن اما ارزشش از مهریه ات کمتره، می ارزه بهش فکر کنی

چون هر چندتا سکه هم که باشه، با توجه به وضع سکه، اگر بتونه ثابت کنه استطاعت نداره سالی یه سکه نهایت براش میزنن

اما اگر در توافق چیز خاصی نمیدن، نه

چندتا سکه مهریه ات هست؟

"گاهی یک لبخند ساده می‌تواند تمام خستگی جهان را بشوید."

سلام چنتا پیش قسط بریدم بعد تا تکلیف مهریه روشن نشده میشه درخواست طلاق داد عزیزم چجوری غیابی طلاق گر ...

اون اصلا دادگاه نمیاد ابلاغیه هارو نگاه نمیکرد بخاطر همین طلاقم دادن البته از طریق نفقه رفتم جلو چون بیشتراز شش ماه بهم نفقه نداده بود و عقد بودم وبلاتلیف بودم

سلام چنتا پیش قسط بریدم بعد تا تکلیف مهریه روشن نشده میشه درخواست طلاق داد عزیزم چجوری غیابی طلاق گر ...

هنوز برام چیزی نبریدن میخوام بدونم چجوریه اصلا میارزه که قسطی بگیرم یا اینکه توافق کنم پرونده بسته بشه