2777
2789

این برگه‌ای که فرستادید نتیجه‌ی اکو قلب هست.

روی برگه چند بخش اصلی وجود داره:

🔹 EF (Ejection Fraction) → درصد عملکرد پمپاژی قلب رو نشون میده. (در این برگه دقیقاً نوشته نشده یا ناخواناست، ولی معمولاً اگر EF بالای ۵۰٪ باشه طبیعی حساب میشه).

🔹 LA، AO، RV → اندازه دهلیز چپ، آئورت و بطن راست. (اعدادش در این نسخه خیلی واضح دیده نمیشه).

🔹 Mitral, Aortic, Tricuspid, Pulmonic valves → وضعیت دریچه‌ها رو نوشته. معمولاً دکتر می‌نویسه نرمال هست یا درجاتی از نارسایی/تنگی. اینجا به‌نظر میاد بیشتر موارد طبیعی یا با نارسایی خفیف گزارش شده.

🔹 Pericardium → پرده دور قلب. توی این گزارش تیک "Normal" خورده، یعنی مایع اضافه دور قلب دیده نشده.

📌 چیزی که مشخصه اینه که توی گزارش نوشته شده دریچه‌ها مشکل جدی ندارن و پریکارد هم طبیعی هست. ولی چون دست‌خط پزشک ناخواناست، تشخیص دقیق EF و اینکه کدوم دریچه‌ها دقیقاً چه وضعیتی دارن فقط با خوندن همین برگه سخت میشه.

👉 توصیه: مهم‌ترین قسمت اکو EF هست. اگر دوست دارید، می‌تونید برام واضح‌تر بنویسید که توی قسمت EF چند درصد درج شده (یا عکس نزدیک‌تر بفرستید). چون اون عدد خیلی تعیین‌کننده‌ست.

می‌خواید من براتون توضیح بدم که هر بازه EF (مثلاً بالای ۵۰٪، بین ۴۰-۵۰٪، یا زیر ۴۰٪) چه معنی‌ای برای قلب داره؟

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.