2777
2789
اولاً نباید به کسی بگی بعدم از نظر من اشکال نداشته من خودم تو عقد بودم بعد من حالم خیلی بعد شد جوری ...

آآره دقیقاً از این اخلاق مامانا خیلی بدم میاد ه یعنی چی چرا یه مسئله رو انقدر بزرگش می‌کنن یا جوری رفتار می‌کنن با آدم که انگار قتل کرده

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم خیلی خیلی حساسه منم چیزی بهش نگفتم تی وقتی همسرم میاد با هم خونه جدا می‌گیریم ولی نمی‌دونم از ...

خونه جدا میگیرن چرا مگ شوهرت نیس بیا خونتون دیگ، روش جلوگیری تون چیه 

💍💍💍

ممنونم همچنین منم براتون آرزوی بهترین ها رو دارم

تتایپیک بعدی من بیاید در مورد حاجت روا شدن که ۱۰۰ هم جواب میده انشالله هر حاجتی دارین و هر آرزویی بهش برسین

خونه جدا میگیرن چرا مگ شوهرت نیس بیا خونتون دیگ، روش جلوگیری تون چیه

ببین گلم هرم شهر دیگه‌ای درس می‌خونه روش جلوگیریمونم همون کارایی که بقیه انجام میدن قرص یا حالا وسایل مورد نظر خوب خونمونم که با توجه به حساسیت مادرم که اصلاً نمی‌شه خودشونم خونشون اردبیله

خیلی هم کار خوبی کردی

اگر کاری نکنید بعدش بعد از عروسی کلا بفهمید طرف مشکل داره یا سرده یا فلان

دیگه چه کاری از دستتون برمیاد؟یا طلاق که اونموقع خیلی بدتره یا سوختن و ساختن تا اخر عمر

الان باید بفهمی جنسیش چجوریه.چون مورد خیلی مهمیه.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
خیلی هم کار خوبی کردیاگر کاری نکنید بعدش بعد از عروسی کلا بفهمید طرف مشکل داره یا سرده یا فلاندیگه چ ...

آآره دارم میگم اتفاقاً ما مشاور بعد از آزمایشمون توی کلاس‌ها که همه ما زوجین نشسته بودیم همینو گفت گفت مشکلی نداره کار بدی نیست تازه به عاطفه‌تون و مستحکم شدن رابطه‌تون و شناخت لذایذتون یا علایقتونو می‌فهمین بهتر همو می‌تونین درک کنین توی زندگی مشترکتون خواهید داشت البته به شرطی که طرف مقابلتو خوب بشناسی که چه جور آدمیه که آیا میشه همچین کاری کرد جنبشو داره یا نه

آآره دقیقاً از این اخلاق مامانا خیلی بدم میاد ه یعنی چی چرا یه مسئله رو انقدر بزرگش می‌کنن یا جوری ر ...

بخدا اگه یادم بره من یه ماه به عروسیم باردار شدم بابا اصلا شوهرمه دوست دارم خلاف که نکردم یا حرومی که نبود بچم تا فهمید یکی زد تو سرم شروع کرد دوباره از فلانی یاد بگیر از این حرف ها بچم سقط شد دوباره شروع کرد بعد یه سال از سقطم گذشت هر روز میومد می‌گفت پریود شدی نشدی همش بی بی چک میخردی که منم حامله بشم می‌بردم دکتر جگرم در آورد تا حالمه شدم شوهرم گفت زنگ بزن بهش خبر بده منم زنگ زدم سرکار بود بهش گفتم گوشیم رو اسپیکر بود جلو شوهرم بهش گفتم مامانم حامله ام گفت دوباره گند کاشتی یعنی خورد شدم جلو شوهرم 

خیلی هم کار خوبی کردیاگر کاری نکنید بعدش بعد از عروسی کلا بفهمید طرف مشکل داره یا سرده یا فلاندیگه چ ...

توعقد نمیشه فهمید سرده یانه چون همیشه ک پیش هم نیستن بفهمه گرم یاسرد

💍💍💍