2777
2789
حالتو خریدارم🥺🥺🥺

انشالله که حاجت روابشی گلم خواسته های قلبت واقعیت شن و یه روز تاپیک بزنی و منو صدا کنی 

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
دقیقا همین طوره که میگی چقدر قشنگ گفتی عزیزم 🥹🌹 واقعا با خود خدا مستقیم و با زیون خودنون حرف زدن خ ...

❤️

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که خداااا به دلت شکسته است نگاه کنه و حاجتتو بده و تاپیک بزنی منو خبر کنی برات دعا میکنم عز ...

انشالله عزیزم خدا از زیونت بشنوه🥹🥹 حتما سیو کردم تاپیکتا گلم انشالله خیلی ممنونم واقعا مهربونم 😥❤️❤️خدا خیرت بده

انشالله که حاجت روابشی گلم خواسته های قلبت واقعیت شن و یه روز تاپیک بزنی و منو صدا کنی

انشالله🥺🥺میدونی برام مهم نیست الان چه وضعیتی دارم مهم اینه که من میدونم خدا چقدر بزرگه و غیرممکنی براش وجود نداره اگه بخواد همین امشب میشه(:

خیلی خوشحال شدم که حاجت روا شدی گلم🤩 منم دعا کن لطفا🥺

هەرچی خوا بۆمان دروستکردووە، جوانە:)!هر بژی کُرد✌️😍زاده ی تهران،ساکن در غرب کشور✨️🖤درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔میشه برگردی قول میدم دختر خوبی باشم⁶⁵⁸⁴🙃...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖نگاه به حالایمان نکن عزیز،قرار است رد شویم از این درد،قرار است رو به راه شویم:)!...♥︎