2777
2789

از خدا می‌خوام تمام خانومای دنیا هر کی هر مشکلی داره هر کی هر حاجتی داره برآورده سه خیلی از خانومای مهربونم نی نی سایت برام دعا کردن و به لطف خدا مشکلم حل شد من از خدا می‌خوام که هر کی تا امید هست درست همون لحظه که از هر نظری تحت فشار قرار میگیره همون لحظه که ترسیده خدایا دستشو بگیره و امید توی دلش جونه بزنه ❤️

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداراشکر عزیزم نزر چی کردی؟

عزیزم نذر نمک و مشکل گشا خیلی با خدا درود دل میکردم خیلی زیاد فکر میکنم توی هر لحظه آدم باید جاجتشو خواستشو از خدا بخواد این خیلی موثری بودشبا توی آسمون نگاه میکردم با زبون خودم با خدا حرف میزدم 

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و شوهر سابقم و خانواده اش هر چقدر من و عزیزانم رو کتک زدن کتک بخورن و انشالله هر چقدر بهمون تهمت زدن بهشون تهمت بزنن و هر چقدر آبرومونو برد آبروشون همه جا بره و هر چقدر کوچیک و تحقیرمون کرد کوچیک و تحقیرشون کنن و انشالله هر چی ازمون گرفتن و هر بلایی سرمون آوردن سرشون پیش بیاد همین امروز خیلی زود😭 وانشالله دیگه هیچ وقت زور پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش به من و عزیزانم نرسه😔😭🥹.

تو رو خدا و بی زحمت و خواهشا و لطفا به نیت اینکه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم  و پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی فکمو خدا برام برسونه دعا کن و صلوات بفرستید 😭 ...

عزیزم نذر نمک و مشکل گشا خیلی با خدا درود دل میکردم خیلی زیاد فکر میکنم توی هر لحظه آدم باید جاجتشو ...

آهان درسته عزیزم منم شفا میخوام از خدا ولی هتوز نداده پس منم مستقیم با خودش حرف میزنم واسطا کردم اماما را ولی نشده . مرسی عزیزم که گفتی❤️🌹

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و ش ...

عزیزم خدا جای حق نشسته مطمعن باش هیچ ظلمی تا ابد بی جواب میمونه شاید سریع جواب نده ولییی به موقش جواب ظلم هابی که کردن و میدن بهت قول میدم کار خدا حساب و کتاب داره هیچ راه فراری نداره قوی باش مبارزه کن با هر مشکلی و بسپار به خدا 

عزیزم خدا جای حق نشسته مطمعن باش هیچ ظلمی تا ابد بی جواب میمونه شاید سریع جواب نده ولییی به موقش جوا ...

فعلا پایدار مونده ۳۰ و سال اندی دارن در حقمون ظلم می‌کنن عزیزم،دلم داره میترکه😭😭😭

حالتو خریدارم🥺🥺🥺

هەرچی خوا بۆمان دروستکردووە، جوانە:)!هر بژی کُرد✌️😍زاده ی تهران،ساکن در غرب کشور✨️🖤درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔میشه برگردی قول میدم دختر خوبی باشم⁶⁵⁸⁴🙃...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖نگاه به حالایمان نکن عزیز،قرار است رد شویم از این درد،قرار است رو به راه شویم:)!...♥︎

آهان درسته عزیزم منم شفا میخوام از خدا ولی هتوز نداده پس منم مستقیم با خودش حرف میزنم واسطا کردم اما ...

عزیزم من خودم زیادادم مذهبی نیستم نماز نمی‌خونم و ترجیح اینه با زبون فارسی خودم دعا کنم آخه اینجوری میفهمم دارم به خدای خودم چی میگم تا بخوام آیات عربی بخونم و حس خیلی بهتری دارم خدا از هر چیزی که فکر کنی به تو نزدیک تره فقط به خودش متوصل شود از ته قلبت من جوری بودم وقتی حرف میزدم اشکام میریخت پایین از چشام و همیشه اینجوری دعا میکنم چون بنظرم من حرف زدن با خدا واسطه یا دعای عربی لازم نداره 

آهان درسته عزیزم منم شفا میخوام از خدا ولی هتوز نداده پس منم مستقیم با خودش حرف میزنم واسطا کردم اما ...

انشالله که خداااا به دلت شکسته است  نگاه کنه و حاجتتو بده و تاپیک بزنی منو خبر کنی برات دعا میکنم عزیزم 

فعلا پایدار مونده ۳۰ و سال اندی دارن در حقمون ظلم می‌کنن عزیزم،دلم داره میترکه😭😭😭

صبور باش من دیدم که میگم هیچ ظلمی  بی‌جواب نمی‌مونه ما آدما درک نمیکنم تو به زندگی خودت برچسب و رهاشون کن

عزیزم من خودم زیادادم مذهبی نیستم نماز نمی‌خونم و ترجیح اینه با زبون فارسی خودم دعا کنم آخه اینجوری ...

دقیقا همین طوره که میگی چقدر قشنگ گفتی عزیزم 🥹🌹 واقعا با خود خدا مستقیم و با زیون خودنون حرف زدن خیلی موثره   آدم احساس آرامش پیدا میکنه منم از امشب همین کارا میکنم انشالله همیشه شاد و سلامت و خوش باشی گلم ❤️🥰خیلی حرفات موثر بود بزام