2777
2789
عنوان

اگه خوشگل بودم پامو تو نی نی سایت نمیذاشتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 87 پست
[QUOTE=397236510]خب عزیزم کاراهای زیباییی انجام بده باشگاه برو به هیکلت برس [/QUOTEمن اینننننننقدد ...

چرا عزیز دلم اینطور میگی مگه میشه بدترین وچاق ترینا با مرتب ورزش سخت  ورژیم داشتن یه هیکل توپ درست کردن 

صورتتمم نمیدونم چشه که اینطوری میگی اخه عزیزممم

عشقم قبول کن سنم بالا هست 😔

دختر همسایمون با ۵۰سال سن اونروز دیدم دوقلو بغل اومده خونه مادرش😃

باور کن فکروخیال زیادی روحیه ادمو صفر میکنه شما هیچ مشکلی نداری فقط روحت فکرت خستس عزیزم🌈✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داری میگی عشق دنیا کرد بعد هم من فکر نکنم ازدواج کنم 😔

میعنی عزیزم خدا خودش گفته همه رو جفت آفریده بعدشم خودش خواست لذت ببره میرفتم بیرون کافه مافه پارک نقاشی می‌کشید مهمونی می‌رفت اینکه هنوز مجرده هم به هیچ جاش نبود 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

مگه قدیم صورتا زاویه نداشت مردم زشت بودن 😐🙄فک کنم زیادی موندی خونه تنهایی فکروخیال کردی زده بسرت د ...

عزیزم مرسی به خاطر تلاشت برا خوب کردن حالم 

ولی چیزی از زشت بودن من کم نمیشه 😔

بیرون میرم هم افسرده میشم 

دختر همسایمون با ۵۰سال سن اونروز دیدم دوقلو بغل اومده خونه مادرش😃باور کن فکروخیال زیادی روحیه ادمو ...

من الان تو ۳۷ سالگی خیلی بی انرژی و خسته م تا الان هم دیر شده اخه اون بچه چه گناهی داره درگیر یه مامان زشت و سن بالا و خسته شه 

عزیزم مرسی به خاطر تلاشت برا خوب کردن حالم ولی چیزی از زشت بودن من کم نمیشه 😔بیرون میرم هم افسرده م ...

حیف حیف صدحیف که زندگی رو برای هیچ وپوچ واسه خودت زهر کردی 

منم میگم ای کاش الان جای تو بودم معلم بودم ماهانه پولی دستم میومد محتاج شوهر نبودم خودمو به درودیوار زدم هرکار کردم نشد که نشد الان با لیسانس نرم افزار و قیافه معمولی رو به بالا شب تا صبحم تو نی نی سایت خلاصه میشه

من الان تو ۳۷ سالگی خیلی بی انرژی و خسته م تا الان هم دیر شده اخه اون بچه چه گناهی داره درگیر یه مام ...

خدا بنده هاشو زشت خلق نمیکنه این تفکرات خودمونه که همه چیو زشت میبینیم قدرت ذهن و اندیشه رو دست کم نگیر

حیف حیف صدحیف که زندگی رو برای هیچ وپوچ واسه خودت زهر کردی منم میگم ای کاش الان جای تو بودم معلم بود ...

منم شوهرم به غیر از خوراکم؛ هیچ پولی بهم نمیده؛ چاره داشت هوایی رو هم که نفس میکشم رو ازم میگرفت؛ خدا لعنتش کنه

حیف حیف صدحیف که زندگی رو برای هیچ وپوچ واسه خودت زهر کردی منم میگم ای کاش الان جای تو بودم معلم بود ...

عزیزم مشخصه همه چی تمومی از طرز صحبت مشخصه 

مهم اینه بچه داری 

مادری 

صاحب زندگی هستی 

امیدوارم همسرت قدرتو روز به روز بیشتر بدونه 

همین که قشنگی و مادری ده هیچ جلویی

من تنها هنرم شغلمه