الان با همسرم و بچه م وقت گذرونی میکردم یا خونه مادر شوهر عزیزم بودم یا از خواب عصرگاهی داشتم بیدار میشدم بعد دوش میگرفتم و چایی و میوه واسه همسر جان و خودم آماده میکردم 😔💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب داری میگی عشق دنیا کرد بعد هم من فکر نکنم ازدواج کنم 😔
میعنی عزیزم خدا خودش گفته همه رو جفت آفریده بعدشم خودش خواست لذت ببره میرفتم بیرون کافه مافه پارک نقاشی میکشید مهمونی میرفت اینکه هنوز مجرده هم به هیچ جاش نبود
سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
عزیزم مرسی به خاطر تلاشت برا خوب کردن حالم ولی چیزی از زشت بودن من کم نمیشه 😔بیرون میرم هم افسرده م ...
حیف حیف صدحیف که زندگی رو برای هیچ وپوچ واسه خودت زهر کردی
منم میگم ای کاش الان جای تو بودم معلم بودم ماهانه پولی دستم میومد محتاج شوهر نبودم خودمو به درودیوار زدم هرکار کردم نشد که نشد الان با لیسانس نرم افزار و قیافه معمولی رو به بالا شب تا صبحم تو نی نی سایت خلاصه میشه