2777
2789
عنوان

اگه خوشگل بودم پامو تو نی نی سایت نمیذاشتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 87 پست

چی میگی بابا؟ من هم قبل از ظهر با همسر و پدر و مادرش رفتم پارک، هم الان اومدم ناهار خونه مادرشوهر، هم تی‌وی روشنه، هم تو نی‌نی سایتم 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چ ربطی داره یعنی هرکی نی نی سایته زشته؟عزیزم اعتماد به نفس داشته باش خدا هیشکیو زشت نیافریده

برا خودم میگم دائم تو نی نی سایتم 

زشتم بقیه منو زشت میبینند 

چه اعتماد به نفسی 

چه کشکی 

فقط مادرشوهرعزیزت😂

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

والا ما که شوهر داریم بازم اینجایمو کلی مشکل داریم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

خب عزیزم منم هنوز مجردم ولی دلیل نمیشه که زشت باشم هر جا میرم حرف از خواستگاری میاد ولی من ازشون خوشم نمیاد و رد میکنم شاید من اگه زدواج کرده بودم الان بچه دومم باردار بودم

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم