زن_داداشتونم مدیر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 521 عنوان دختر لر | مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 21 پست نظرتون درمورد دخترای لر چیهخصوصیاتشونو بگید(خودم لرم ولی میخوام نظر شما روهم بدونم) بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم... 1404/07/11 | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 521 نمیدونم زن داداش 😂☺ بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 521 من یه رگم بر میگرده بهشون سرسخت مخالف با مرد سالاری سخت گوش زیر بار حرف زور نمیرن چاپلوسی کسیم نمیکن ... دقیقا:)))) بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 521 خیلی زیاد باهاشون در ارتباط بودمخیلی دخترای خوبی ان اونایی ک من دیدمیکیشون از بهترین دوستامه و رفت ا ... بله دقیقااینم که با شرایط کنار میان و واقعا موافقم بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...
کردستان_زیبااا عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 6360 بله دقیقااینم که با شرایط کنار میان و واقعا موافقم یکیشون از نزدیک میشناسم از دزفول اومده سنندجپدرش خیلی پولدار بوده ولی تو سنندج همراه شوهرش کار میکنهبرام خیلی کارش ارزشمند بود میگفت ما میخوایم باهم زندگی درست کنیم چیکار به باباهامون داریم🫠 .
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 521 من تو خوابگاه باهاشون بودم چند تا از دختراشون رو دیدم خب خیلی پاکن اکثرا مذهبی اهل حاشیه اینا نبودن ... مرسی از نظرت😊🧡🧡 بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 521 من خودم لرم و این جمله ات که : دختر لر چحوریه ، هیچ معنی ای نداره ، مثل همه ی ادما فرهنگ و خانواده ه ... و اینم بگم من نگفتم دخترای لر چجورین!گفتم نظرتون درموردشون چیهلطفا قبل پست گذاشتن تاپیکو خوب بخونید دخترا بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 521 من خودم لرم و این جمله ات که : دختر لر چحوریه ، هیچ معنی ای نداره ، مثل همه ی ادما فرهنگ و خانواده ه ... من نخواستم با آوردن اسم لر بودنم پز بدم بعدم منظورمو خوب نفهمیدیدمن منظورم این بود که مثلا با دخترای لری که ارتباط داشتین و شناخت داشتید ازشون بنا به اونا نظرتون چیه بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 521 یکیشون از نزدیک میشناسم از دزفول اومده سنندجپدرش خیلی پولدار بوده ولی تو سنندج همراه شوهرش کار میکنه ... 😊😊 بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...