2777
2789
عنوان

به برادر شوهرم زنگ زدم و همچیو گفتم

249 بازدید | 12 پست

دیشب شوهرم طبق روال هر روز از ولگردی اومد لباسش بو مواد تریاک  میداد گفتم بو میدی میگفت نه بو نمیدم گفتم پس زنگ میزنم پدرت بیاد بو کنه بیاد ببینه بو چی میدی گوشیو ازم گرفت بعد دوباره گوشیو ازش گرفتم که زنگ بزنم ادکلن زد به لباسش گوشیم از دستم گرفت نذاشت زنگ بزنم

امروز صب که رفت سرکار بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم زنگ زدم به برادر شوهرم گفتم دیشب این اتفاق افتاده گفت خیلی ممنون که گزارششو دادی الان نیستم شهرستانم اومدم با بابام حرف میزنم امارشو مگیرم کجا میره کجا نمیره با کیا میگرده گفت ادمش میکنم

بچها تو رو خدا دعا کنید ادم شه درست شه بخدا خیلی خیلی خستم دیگه نای ادامه دادن ندارم بخدا

میشه صلوات بفرستین تا شاید اینم درست شه زندگیمون خوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۱

وای با این سن کم تریاک میکشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

کار درست کردی بهش بگو بیرون از خونه ببین بو میده بهش بگه و وانمود نکنه شما بهش گفتی

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

مردا تو این سن هر غلطی میکنن سنش زیاد بشه پخته تر میشه

واسه همینه میگن تو سن کم ازدواج نکنید نکنید نکنید تا پسر و دختر ب ثبات عاطفی برسن بعدش ولی همچنان...

هنوزم میگن چرا امار طلاق زیاد شده

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

تا سن این پسره زیاد بشه وعقلش رشدکنه از بیچاره اسی چیزی باقی نمونده🥲

نه متاسفانه 

ازدواج تو سن کم بهتر از اینم نمیشه 

متاسفانه زندگی رو با بچه بازی اشتباه میگیرن والدین همچین اشخاصی

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.