2777
2789

روزانه هزار بار با خودتون این جمله رو با خودتون تکرار کنید بچه من برای من عزیز هست نه دیگران 

حتی اگر خونه خواهرتون هم می‌رید جلو بچه تون رو بگیرید 

مهمان اومده بچه اش دست می‌زنه به وسایلم 

پدر و مادرش هم بیخیال نمیگن اصلا بی اجازه رفتن به اتاق دیگران چقدر کار زشتی هست 

بچه هاتون رو درست تربیت کنید !! 

ما که نمی‌تونیم بهتون یاد بدیم بچه رو جمع کن 

خودتون باید از خودتون بفهمید و این هارو به بچه هاتون یاد بدید 

که بدون اجازه وارد اتاق دیگران نشه

و دست هم نزنه به وسایل 

چون ممکن هست میزبان بزنه دهنش رو با خاک یکی کنه😐

حق

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ی عده میان میگم عاسیسمممممم تو بایدد مدیریت میکردی درو اتاقو قفل میکردیییییییی وسایل مهمو برمیداشتییییییییی مورد داشتم بهم گفت کارتو ول میکردی مراقبت میکردی از بچه مهمون که بهشون بد نگذره این دست مادرا همیشه راه حل برای قانع کردن دارن 

جز اینکه بفهمن بقیه در قبال بچه دیگران مسول نیستن تربیت بچه وظیفه پدر و مادره (خودمم مادرم)

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من بارداری اولم بود انقد مهمون میومد همه چیزمو نابود کردن وحشیا الان خودم دوتا بچه دارم تاحالا هیچ چیزی رو خونه کسی نه دست زدن نخ شکوندن ولی خونه خودم آزادن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان ی عده میان میگم عاسیسمممممم تو بایدد مدیریت میکردی درو اتاقو قفل میکردیییییییی وسایل مهمو برمید ...

آخ خدا خیرت بده که متوجه این مسئله هستید 

خدا خیرتون بده واقعا بارک الله به شما و این تربیت 

دقیقا باید بچه هارو تربیت درست کنن

عزیزم حق دارین بچه باید تربیت بشه ولی وقتی اینقدر بی اعصابی مهمون بچه دار دعوت نکنین بخدا ترسیدم از ...

ما دعوت نکردیم خودشون اومدن 

مهمون سرزده رو چیکار کنیم؟؟!! 

بعدشم مهمون که میاد بچه رو باید جمع کنه 

برای خودش عزیزه نه ما

آخ خدا خیرت بده که متوجه این مسئله هستید خدا خیرتون بده واقعا بارک الله به شما و این تربیت دقیقا با ...

پسر من خیلی شیطونه بخدا سعی میکنم جایی نریم اگرم میریم یسره سرپا هواسم بهش هست دست ب چیزی نزنه. مردم بیکار نیستن که هم میزبانی کنن هم مراقب بچه من باشن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ما دعوت نکردیم خودشون اومدن مهمون سرزده رو چیکار کنیم؟؟!! بعدشم مهمون که میاد بچه رو باید جمع کنه بر ...

واقعا همینه قبول دارم 

البته بچه که طبعش بازیگوشیه ولی پدر و مادری که نمیتونن شیطنت بچه هاشون رو کنترل کنن رو مخن خیلییی

واقعا من چقدر حرص میخوردم زمان مجردی وقتی پسر خاله هام میومدن خونمون یعنی به معنی واقعی کلمه همه اتاقم رو به هم میریختن به همه چی دست میزدن حتی یادمه آخرین بار یادگاری که دوستم بهم داده بود رو زدن شکوندن ولی از اون به بعد دیگه بیخیال شدم 

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

پسر من خیلی شیطونه بخدا سعی میکنم جایی نریم اگرم میریم یسره سرپا هواسم بهش هست دست ب چیزی نزنه. مردم ...

حالا من نمیگم بچه بشینه یه جا ، بچگیش رو کنه ولی دست نزنه به وسایل شخصی 

کل اتاقم شده نقاشی بچه ها 

جزوه هام رو خط کشیدن ، 

خب خودم بهشون برگه می‌دم نقاشی کنن چرا روی دیوار!!

واقعا همینه قبول دارم البته بچه که طبعش بازیگوشیه ولی پدر و مادری که نمیتونن شیطنت بچه هاشون رو کنت ...

من نمیگم بچه بشینه یه جا 

چرا بچگی کنه بازی کنه 

ولی خرابکاری نه 

خودم بهش وسایل میدم 

چرا روی دیوار نقاشی می‌کشی آخه !!