2777
2789

من یکساله پشت کنکورم 

سال اول ۲۲ هزار سال دوم ۱۱ هزار منطقه شدم 

انتخاب رشته هم کردم احتمال قوی پرستاری پردیس شهر خودمون میارم 

راستش پلنمم مهاجرت هستش که مدرکمم آزاد باشه . زبان هم میخونم به مامانمم گفتم اگر مهاجرته به هر دلیلی اوکی نشد میشینم برای ارشد و دکترا میخونم

ولی مامانم راضی نیست . حداقل میدونم چرا چون یکی از فامیلامون پزشکی میخونه برای چشم و همچشمی میخواد منو دوباره پشت کنکور نگه داره ولی واقعا انرژی ندارم 

اولین سالی که میخواستم پشت بمونم میدونستم کلی درس و اینا هست که درست نخوندم ولی الان واقعا نمیدونم باید دیگه چیکار بکنم . میانگین درصدام ۴۰-۵۰ بود حدودا معدلمم ۱۸ .

الان اگه نتیجه اومد من پرستاری اوردم چه کنم چجوری با این روحیه خسته تا خود تیر بخونم 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری تو ایران زیاد اوکی نیس اما واسه مهاجرت گزینه خیلی خوبیه تموم تلاشتو بکن واسش

اما در مورد پشت کنکور موندن نه دیگه این سالایی که با کنکور قراره بگذرونی رو بزاری رو هدفت بهتره

آدمی را یک سخن ویران کند.           

داری میگی قصدم مهاجرته برو پرستاری پر قدرت بخون و برنامه هاتو پیش ببراگه پزشکی و هر چی بیاری باید تا ...

اخه از پزشکی هم متنفرم باز فیزیو و دندون و دارو بهتره به نظرم

حداقل میدونم اگر پزشکی بیارم تا آخر عمر با چندرغاز حقوق باید تو این خراب شده بمونم 

اخه از پزشکی هم متنفرم باز فیزیو و دندون و دارو بهتره به نظرمحداقل میدونم اگر پزشکی بیارم تا آخر عمر ...

منم دوست دارم مهاجرت کنم 

الان دارم درس میخونم 

ببین تازه الان میفهمم چقدر پرستاری رشته ی خوبیه برای مهاجرت 

اگه واقعا هدفت اینه برو حتما برو پرستاری

خودمم پشیمونم چرا تجربی نرفتم که الان پرستاری میخوندم 

خودم گفتم دیگه واقعا تو دوره دانشجویی میشینم زبان میخونم یه درصد نشد میرم ارشد و دکترا میگیرم تو ایر ...

هميشه تو هر شرايط خودت و اولويت قرار بده عزيزم ارامش روان  و زندگى خودت از هر چيز مهم تره براى خودت زندگى كن

منم دوست دارم مهاجرت کنم الان دارم درس میخونم ببین تازه الان میفهمم چقدر پرستاری رشته ی خوبیه برای م ...

الان چی میخونید ؟ بخدا دیگه حالم از ایران بهم میخوره همش بدبختیه