2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چکار میکردین

118 بازدید | 13 پست

تو خونه مادر شوهرم زندگی می‌کنیم هر چقدر همسرم پول در میاره پولمون نمیرسه ی خونه درست بخریم من و مادر شوهرم ساختمان هامون جداست ولی در هامون کنار همدیگه است خسته شدم کار داره کجا میریم کجا نمیریم چکار میکنیم دخالت میکنه به جایی رسیدم دیگه تپش قلب گرفتم همسرمم خیلییییی وابسته به مادرشه منم باردارم ی سری از رفتار هاش خیلی اذیتم میکنه خسته شدم به خدا ولی همسرم مرد خوبیه هاااا ولی همیشه میگم اگه مادر شوهرم نبود زندگیم خیلییییی شیرین تر میشد 😭 شما جای من بودین چکار میکردین؟

خيلي جدي بهش اهميت نميدادم 

هر چي هم پرسيد بدون اينكه مهم باشه كلي جواب ميدادم 

مثلا كجا ميري 

ميرم بيرون 

چي خريدي وسايل خونه ،خوراكي 

كوتاه و كلي جواب بده و اصلا برات مهم نباشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول نباید قبول میکردی بری تو ی ساختمون الانم فقط با سیاست شوهرتو راضی کن

خیلی اذیت شدم و گریه کردم گفت تو فقط بیا بریم تو این خونه قول میدم همه چی درست بشه الانم بعضی وقتا مادر شوهرم کرم میریزه هاااا ولی همسرم چیزی نمیگه🫠

خیلی اذیت شدم و گریه کردم گفت تو فقط بیا بریم تو این خونه قول میدم همه چی درست بشه الانم بعضی وقتا م ...

این اتفاق کاملا عادیع درک میکنم 

فقط باید از این گوش بشنوی از اون یکی رها کنه بره

خیلی اذیت شدم و گریه کردم گفت تو فقط بیا بریم تو این خونه قول میدم همه چی درست بشه الانم بعضی وقتا م ...

خب دیگه این ذات مادرشوهراس به شوهرت بگو مردی که نتونه برای زن وبچش ی خونه بگیره تا بدون استرس راحت زندگی کنه چرا باید زن بگیره اصلا

خب دیگه این ذات مادرشوهراس به شوهرت بگو مردی که نتونه برای زن وبچش ی خونه بگیره تا بدون استرس راحت ز ...

خیلی تلاش میکنه از اینجا بریم ولی پولش نمیرسه برای خونه خریدن اجاره نشین هم نمیره 

باورت میشه تو خونه خودم استرس میگیرم و راحت نیستم؟

میدونم خانوم گفتم که درک میکنم 

ولی ۹۰ درصد مادر شوهرا اینطورین بیچاره شوهرم نمیتونه چیزی بگه چون مادرشه 

یا باید بیخیال باشی و با سیاست جلو بری 

یا اینکه همین جوری استرس و اظطراب بگیری

تاحالا شده تو خونه خودت راحت نباشی؟

اره میدونم من خودم که نه

ولی مامانم ۲۵ سال با مادرشوهر تو یه خونه بوده

دوتاخونه جدا نه ها کلا باهم...دیدم که مادرم چقدر سختی کشید چقدر مامان بزرگم دخالت میکرد بابامم همیشه طرف مامان بزرگم بود☹️یکی از دوستامم شرایطش مثل شماست اونم از سختیاش گاهی تعریف میکنه🥲🥲

☔️⛈️🌈