2777
2789
عنوان

خواستگاری شما چجوری بود

205 بازدید | 17 پست

مال من بابا و ننش و خودش اومدن گفتن دخترتون میدید من بابام گفت اره پرسیدن زن پسرم میشی گفتم اره😂بخدا همین بعدشم شب فوتبال بود ادامه خواستگاریمو فوتبال دیدیم اقوامم نیستیم 

😂

چی بگم

ارتباط با این جماعت، مغزی از جنس اهن نه بلکه فولاد میخواهد، شنیدن افکار و دغدغه‌هایشان حوصله فرا زمینی میخواهد، همراه شدن در گفتگو هایشان آدمی با حوصله و زبانی پر حرف میخواهد .. که من هیچ کدام را ندارم در واقع هیچ نقطه اشتراکی در من پیدا نیست که من را به آدمیان روزگار وصل کند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جو سنگین بود اولش

ولی بعدش من و برادر شوهر بزرگم همه رو مسخره کردیم 😂

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

دقیقا بابام گفت این دخترم میخواد عروس شه

پسر شما میحواد زن بگیره

اقوام دور

ازدواج دومم ۳۷سالگی  نزدیک ۳۸ بودم

الان ۴۰ سالمه بچه ۱۵ماهه دارم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

توفیلماهم اینجوری نمیشه😂

من خیلی تباه بودم همینجور بخدا پیشرفت بابام فوتبال شروع رفت شلوار رسمیشو عوض کرد کردی پوشید داماد درخواست بالش کرد دراز بکشه مادرا ت اشپزخوته غیبت 😑😑حس میکنم فاجعه بود تازه بابام به باباش گفت زیر شلواری میخوای بپوشی ولی بله برونمون اینجور نبود رسمی تر بود شهرمون کوچیکه همه همو میشناسن 

با دوتا اره گفتن زنش شدی؟🤣🤣🤣🤣

حتما اون موقع نفهمیدی چی گفتی نه؟😁😁😁

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

جو سنگین بود اولشولی بعدش من و برادر شوهر بزرگم همه رو مسخره کردیم 😂

😂😂😂😂😂😂😂نه مال ما فاجعه بود انگار من عروسشون ده ساله شده بودم زمان دوستیمون رفت امد داشتیم ولی خانوادم نه صرفا همو میشناختن

من خیلی تباه بودم همینجور بخدا پیشرفت بابام فوتبال شروع رفت شلوار رسمیشو عوض کرد کردی پوشید داماد در ...

فک کنم همتون باهم رفتین ماتریکس😂😂😂

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

من و همسرم چند سال دوست بودیم و خانواده ها رو بسختی راضی کرده بودیم اومدن خواستگاری بابام گفت اینا همه حرفها رو زدن ما اومدیم با هم آشنا بشیم مامانش گفت میخواین برید صحبت کنید گفتم نه قبلا همه صحبتهامون رو کردیم حتی درباره مهریه و جهیزیه هم توافق کرده بودیم... دیگه همین شیرینی خوردیم و تمام شد... از خوشحالی داشتم پس می افتادم