2777
2789

ما تو شرکت خانوما با هم غذا میخوریم همیشه کلا ۳ نفریم بقیه آقایونم جدا . بعد اون روز تایم ناهار یهو بحث خواستگاری و اینا شد داشتن خاطره هاشونو میگفتن منم مجردم.  یهو ازم پرسیدن نظر تو راجب فلان چیه و اینا یکی از همکارام گفت نسل اینا که خودشون میرن عقد میکنن و میان خانواده هاشونو حساب نمیکنن منم داشتم میگفتم ربطی نداره خیلی از دوستام ازدواج کردن سنتیم بوده تازه . یهو برگشت نگا کرد تو صورتم گفت ینی تو الان ترشیدی بینشون؟😐😐😐😐

من کلا ۲۲ سالمه 😐😐 منم نگاش کردم گفتم میتونی اینطوری فکر کنی 

خدایی دختر ۲۲ ساله ترشیده حساب میشه؟ 😐 خودشون بالای ۳۰ ۳۵ سن دارن تازه همین همکارم ده سال با شوهرش دوست بوده بعدش ازدواج کردن خیلی دلم میخواست بکوبم تو صورتش ولی داستان نمیخوام تو محیط کاری درست کنم 

از اون روز همش دارم فکر میکنم چرا به جای پیشرفت داریم پسرفت میکنیم😐😐😐😐😐

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولشون کن 

خاله زنک هستن 

انگار نشینیدی اعصابتو خرد نکن 

من دوتا  همکارداشتم خدا ازش نگذره هروقت یادم میاد یا بحث همکار میشه یاداونا میفتم 

الهی هرجا هستن هشتشون گروه نه شون باشه 

از زندگی هیچ وقت لذت نبرن 

چیا که به من نگفت و من به خاطر اینکه به کار نیاز داشتم همیشه سکوت کردم 😢💔😔

وا میگفتی زود ازدواج کردن هنر تیست خوب ازدواج کردن هنره

خودش ده سال با شوهرش دوست بوده بلد انقد خانواده شوهرش ناراضی بودن ازش که حتی عروسیم نگرفتن براش به منم میگفت عروسی نگیر ازدواج کردی به درد نمیخوره.  خب منم الان اگه اینو میکوبیدم تو صورتش چه دعوایی که نمیشد به خدا😑

حالا یه زری زده تو حرفها گیر نکنیم ببین چی در دراز مدت به نفعش هست همون رو انجام بده واکنش ت خیلی خو ...

اصلا اعصابمو انقد خورده کرده ها ‌‌. زن به زن اینطوری بگه خیلی زشته

یعنی اونایی که اینطور صحبت میکنن، خودشون نمیدونن خرف زدنشون چقدر بده. یا فکر میکنن یه چیز مفت حالا گ ...

میگن شوخی کردیم تهش😐 آخه مگه هر چیزی قابل شوخی کردنه

خودش ده سال با شوهرش دوست بوده بلد انقد خانواده شوهرش ناراضی بودن ازش که حتی عروسیم نگرفتن براش به م ...

مشخصه این دوستت دوست مناسبی نیست 

بنظرم کلا کمتر باهاش همکلام شو

به سلامتی ازدواج هم کردی عروسی هم گرفتی بعدش بیا اعلام کن

ولشون کن خاله زنک هستن انگار نشینیدی اعصابتو خرد نکن من دوتا همکارداشتم خدا ازش نگذره هروقت یادم می ...

به خدا آدم تو محیط کاری رعایت میکنه چیزی نگه بهشون به خاطر کار خودش وگرنه بیرون از کار بهم میگفت دهنش سرویس بود 😑 

پس همکار مریض همه جا هس😵‍💫

مشخصه این دوستت دوست مناسبی نیست بنظرم کلا کمتر باهاش همکلام شوبه سلامتی ازدواج هم کردی عروسی هم گرف ...

دوستم نیست اصلا خداروشکر تو کارم خیلی باهاش در ارتباط نیستم من تو آزمایشگاهم این خودش تو بخش اداریه  جز تایم ناهار نمیبینمش 😂😂😂 

چقد حساسی. شعورشون همینه. بگو اره ترشیدم مزه سرکه میدم

اخه اکت صورتشو ندیدیییی یهو زل زد بهم با یه حالت تمسخر گفت ینی الان ترشیدی؟  

گفتم به خدا 🗿😂 ولی از اون روز همش دارم فکر میکنم اگه بگم ۲۲ سالمه و مجردم ینی همه همچین فکری میخوان بکنن؟