2777
2789
عنوان

چند تا مانتو دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 31 پست

دو ساله خرید نکردم ولی زیاد دارم حوصله شمردن ندارم.ی تایم زیاد خرید کردم خیلی 

حدودا دو سالم بخاطر ورشکستگی جایی نرفتیم تازه موندن

ی سریاشم میدونستم عمرا نمیپوشم دادم ب کسی

کفشم ۴ تا دارم کتونین ی کالج  دوتام نیم بوت

کیفم نمیدونم نشمزدم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم نشمردم

اینایی ک دقیق میگن واقعا بلند شدن شمردن ینی؟؟؟؟

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مانتو شاید بالای ۲۰۰تا هم  بیشتر تو کمد  دارم ولی نمیدونم

میدی تو شهر چشممو می‌گرفت میخریدم مینداختم کمد

اصلا تو این ۴ سال مانتو نکشیدم ولی به اندازه ی ۱۰ سال تو این ۴ سال الکی مانتو خریدم😂

کیف هم تو کمد زیاد انداختم شاید بالای ۲۰ تا باشه بیشتر بود همشو فامیلام اومدن خونم غارت کردن بردن فعلا همین ی تعداد ۲۰ تایی برام مونده🤣 که من فقط یکیشو میزنم به کولم

کفش هم تو  جاکفشی داخل اتاقم پره ولی بازم نمیکنم فقط به سه جفتشون علاقه دارم

هیچوقت نفهمیدم فازم چیه

همش یا تیشرت اینا بیشتر میپوشم ی مانتو اداری هم دارم فقط زمانی که میرم دادگاه میپوشمش

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

اینایی ک دقیق میگن واقعا بلند شدن شمردن ینی؟؟؟؟

حقیقتا نشمردم🤣 ولی به اندازه ۱۰ سال تو این ۴ سال اینقدر لباس خریدم که  بطور تیشرتارو داخلشان جدا میکنم

آخرین بار که تعداد مانتو هامو شمردم سه هفته پیش بود

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

من مانتو ندارم فقط شومیز مدل پیراهن مردونه اسپرت دارم تو رنگ های مختلف راه راه چهار خونه و دو سه تا کت برای مهمونی حدود شش جفت کفش و کتونی و بوت و چهار تا کیف

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

مانتو شاید بالای ۲۰۰تا هم بیشتر تو کمد دارم ولی نمیدونممیدی تو شهر چشممو می‌گرفت میخریدم مینداختم ...

عالیه. اگه فامیل منی، ب منم بده 🤣🤣🤣

شوخی بود

میدونم نیستی چون مال ما اصلا مانتو اداری ندارن

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

حقیقتا نشمردم🤣 ولی به اندازه ۱۰ سال تو این ۴ سال اینقدر لباس خریدم که بطور تیشرتارو داخلشان جدا می ...

من خیلی وقته ب کمدم سر نزدم ک چیا دارم فقط دوتا شومیزو مدام پوشیدم همین