2777
2789

از تقریبا ۶ سالگی بعضی جاها روسری سر کرد

از ۸ سالگی دیگه همه جا روسری و لباس آستین بلند

۹ سالش شد شروع کرد نماز و روزه

الانم ده سالشه همه جا حجاب داره.خیلی چادر دوست داره و براش خریدم ولی اکثر جاها چون نمیتونه خوب جمع کنه نمیذارم بپوشه

خیلی لباسها و روسری های خوشگل واسش میخرم 

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تقریبا ۶ سالگی بعضی جاها روسری سر کرداز ۸ سالگی دیگه همه جا روسری و لباس آستین بلند۹ سالش شد شروع ...

سلام گلم خدا حفظش کنه انشاالله اتفاقا یکی از موارد مورد بحث من هم این هست که دخترم خودش خیلی دوس داره با چادر بره مدرسه ولی خودم با اینکه از ته دل خوشحال میشم ولی میترسم مانع فعالیتش بشه

سلام گلم خدا حفظش کنه انشاالله اتفاقا یکی از موارد مورد بحث من هم این هست که دخترم خودش خیلی دوس دار ...

دختر منم خیلی اصرار داره اتفاقا

تو مدرسه شون هم هستن چند تایی که با چادر میان

مانع فعالیت که نمیشه ولی از نظر من یه کم زیاده رویه چون محیط مدرسه که همه خانم و دخترن.رفت و آمد هم با ماشینه.بعد جمع کردن چادر واسه این سن خیلی سخته

من واسه دخترم عبا هم خریدم تو تابستون بیشتربا عبا بود

دختر منم خیلی اصرار داره اتفاقاتو مدرسه شون هم هستن چند تایی که با چادر میانمانع فعالیت که نمیشه ولی ...

خدا حفظش کنه انشاالله چقدر خوبه که خودشون با میل و اراده قلبی میپذیرن

خدا حفظش کنه انشاالله چقدر خوبه که خودشون با میل و اراده قلبی میپذیرن

اطرافمون مثلا خواهرشوهرم و دخترش کلا بیحجابن.من به دخترمم گفتم کار اونا به ما ربطی نداره.بعد خیلی با فضاهای مذهبی مثل حرم و گلزار شهدا آشناش کردم خیلی دوست داره.عاشق شهداس 

من مامانم خیلی با مسایل رفتاری و اعتقادی اشنام کرد یعنی رفتار درست و نماز و روزه و دروغ و ... 

اما حجاب رو اونقدر برام سخت نکرد و حتی برادرمم بهش می‌گفت که هرجور خودشون دوست دارند بگردند 

ما هم طبق جامعه بودیم ( البته نه جامعه الان ، یکم قبل تر مثلا زمان کرونا ) تا وقتی که به. اعتقاد قلبی و آگاهانه رسیدیم نه اعتقاد تقلیدی و شکر خدا الآنم حجابمون کامله .

اما به نظرم مسایل اعتقادی و رفتاری تمامی ندارد و همیشه باید روشون کار کرد 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍