خیلی محترمانه بگو خانم محترم اون گربه ای که شما رها کردید تو طبیعت گربه ی دستی بوده و قطعا نمیتونه تو طبیعت از پس خودش بر بیاد لطفا ادرس پارک را بفرمایید تا برم پیدا ش کن اون زبوت بسته خدایی نگرده مشکلی براش پیش نیاد
به فرضم آدرس گرفتی فکر کردی گربه همونجا مونده تا تو بری دنبالش ؟!!
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
از همین امروز ۱۴۰۴/۷/۱۱میخوام امضام بشه دفتر خاطرات دختر کوچولوم ماهلین❤️امروز جمعه ساعت۵ صبح ومن کنار دخترکوچولوم که خوابه، دارم برنامه ریزی میکنم با رفیق قدیمیم چجوری عصر خوش بگذره بهمون، تنها رفیقم قلبم پایه ثابت خوشی هام👩❤️👩امروز۱۴۰۴/۷/۱۵ دارم مینویسم ،ماهلینم داره تلاش میکنه برای چهاردست و پارفتن، دیشب موقع شامخوردن براش میخوندم و دخترکوچولوم از ته دل با اون صدای قه قه ته گلوش میخندید وذوق میکرد انگار تمام دنیا رو به من میدادن🤱 خدایاشکرت ❤️ این پاییز زیبا برام قشنگترین پاییزه 🍁
دیوونه شدی سر صبح چقدر این تاپیک چرند رو میزنی آدرس بگیری روت نمیشه پس برو دکتر
اون همه تاپیک چرند زده می شه و تکراری. لابد این بنده خدا خیلی نگرانه و اینجا میاد کمک بگیره. نخواستی کمک نمی کنی نمک به زخمش نپاش و اصلا وارد تاپیک نشو مجبورت که نکردند
به خاطر یه گربه به امام هشتم قسم میدی؟ از سگ و گربه متنفرم
خوب شما متنفری دلیل نمی شه. بقیه هم مثل شما فکر کنند. خیلیا عاشق حیواناتند و اینکه. اونها هم مخلوق خدان و بی گناه. از خیلی از انسانها بهترند. چرا اینقدر به انسان بودن خودت مغروری. حالا قسم بده بنده خدا شاید خیلی براش اهمیت داره. کسی که به حیوانات رحم کنه مطمئنا چندبرابر به انسان رحم می کنه