2777
2789
عنوان

چرا میگید مردا بچشکن رو بیشتر از زنشکن دوست دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نههه بابا حسووی چیهمیگم اگر شوهر اینده من اینطوری نباشه چی😭😂

به نظر خودممم   زن و شوهر هایی که با هم خوبن مزدا زنشونو بیشتر دوست خواهند داشت. 

اما بازم به نظرم خانوما بچه شونو همیشه بیشتر دوست دارن. 

یکی از دوستانم می‌گفت از بابام پرسیدم منو بیشتر دوست داری یا مامان صراحتا گفته معلومه که مامانت بابا ...

منم بپرسم بابام میگه قطعا مامانتو بیشتر دوست دارم

ببین اون دفعه با مامانم دعوام شد بابام به من هیچوقت سر این دعواها حق نمیده ولی رفت پیش مامانم صداشونو میشنیدیم که میگفت این بچه ها میرن سر خونه و زندگیشون فقط تو برای من میمونی و ... ولش کن خودتو به خاطر بچه ناراحت نکن🥲

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

منم بپرسم بابام میگه قطعا مامانتو بیشتر دوست دارمببین اون دفعه با مامانم دعوام شد بابام به من هیچوقت ...

الهی عزیزدلــــــــــم😍😍😍😍😍🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹 خدا واسه هم نگهشون داره

من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤

منم بپرسم بابام میگه قطعا مامانتو بیشتر دوست دارمببین اون دفعه با مامانم دعوام شد بابام به من هیچوقت ...

پدرت یه انسان کامله حق گفته والا

📛 کابر اقا هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

چون زنا هم بچهاشونو از شوهر بیشتر دوس دارن ...مگر تعداد کم استثنا وجود داشته باشه مث پدر شما

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

من شوهرمو بیشتراز بچه هام دوست دارم 

ولی شوهرم بچه هامو بیشتر دوست داره  

منم واسه سربسر گذاشتنش میگم من ک زنتم اما معلوم نیس اینا از تو باشن انقد منو واسشون ضایع میکنی

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بابات خییییلی چیزه

ببین از یه طرفی خوشحال بودم بابام مامانم دوست داره از یه طرف زدم زیر گریه

چون واقعا من محبت پدر و دختری ندیدم

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

خیلی اینجوری خوبه آدم آرامش میگیره 

به نظرم درستشم همینه زن و شوهر همدیگه رو بیشتر دوست داشته باشم اینجوری آرامش روانیشون بیشتره بازده شوند میرسه به بچه هاشون

ببین از یه طرفی خوشحال بودم بابام مامانم دوست داره از یه طرف زدم زیر گریهچون واقعا من محبت پدر و دخت ...

آخی 💔

بابای خودم در شرایط دعوا هیچ کسو دوست نداشت😂 

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
شوخی داریم باهم اونم میگه میدونم چیکار کنم اسمشون تو شناسناممه😅

خیلی کارت اشتباهه زسما خودتو زیر سوال میبری یبار شوخی دوبار شوخی دیگه این کارو نکن

من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤