2777
2789
عنوان

به عمم گفتم حتما برو مکه بهت خیلی میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 20 پست
آره قبلس نمیدونی چیها بهمون گفته بود گفت شما ترشیده این شغل خانوادگیتون ترشیدگیه... اون زخم زبون زد ...

یاخدا ادم نمیدونه فامیله یا از صدتا دشمن بدتر کاش میگفتی پدرمادرت جمعش میکردن😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر چی؟

داستانش مفصله بی خیال ولی عمم واقعا خیلی حرفای بدی بهمون زد منو عصبانی کرد باعث شد با هم زن برقی همش بزنم ... الان البته پشیمونم کاش جوابش رو نمیدادم یا محترمانه برخورد میکردم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

مگه چکارت کرده بوددعوا سرچی بود

پشت سرمون گفته بود اینا حسودن که تو عروسی فلان فامیل شرکت نکردن منم بهش پیام دادم عصبانیتم رو خالی کنم ولی اون هی بیشتر با حرفاش عصبانیم کرد کار به جاهای باریک کشید 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یاخدا ادم نمیدونه فامیله یا از صدتا دشمن بدتر کاش میگفتی پدرمادرت جمعش میکردن😔😔😔

پدر مادرم اگه از اول جوابس رو میدادن کار به دخالت من نمیکشید که واسه خودم دشمن تراشی کنم