2777
2789
عنوان

بارداری در بیست سالگی اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از لحاظ روحی خوب نیستم بعد سقط ولی بازم بین دو راهی موندم

اطرافیان گوه خوردن عشق و حال کن قشنگگگ تا ۲۵ ۲۷ چه خبره سی‌سی اصلا از زندگی چیزی فهمیدی؟ برو مسافرت کار کن پول در بیار تفریح کن عشق کن واجب ک نیست اطرافیان میان بزرگش کنند؟؟ 

از یه گوش بشنو ازاون گوش بیرون کن بگو باشه کار خودتو بکن و اصلااا اهمیت نده

نظرم بیشتر رو درس و باشگاهه تا بچه خودمم شهر غریبم خانوادم ازم دورن نمیتونم از پسش بربیام ولی مادرشوهر عنم یه سره میگه بیار همه میگن کور اجاقی😐🤦‍♀️

نظرم بیشتر رو درس و باشگاهه تا بچه خودمم شهر غریبم خانوادم ازم دورن نمیتونم از پسش بربیام ولی مادرشو ...

وای وای وای، مادرشوهرا حسودای همیشگی عروسا هستن، از راحتیت زورش میاد 

اطرافیان گوه خوردن عشق و حال کن قشنگگگ تا ۲۵ ۲۷ چه خبره سی‌سی اصلا از زندگی چیزی فهمیدی؟ برو مسافرت ...

نه بابا بخدا یه سرما خوردگی بگیرم هیچکس نمیاد خانوادم دورن همش مادرشوهرم میکه بیار انقدر کسشر گفته خدا شاهده افسرده شدم خودم دو شغله ام هم ارایشگرم هم خیاطم الانم شروع کردم باشگاه و درسم نمیزارن روانی ام کردن

نظرم بیشتر رو درس و باشگاهه تا بچه خودمم شهر غریبم خانوادم ازم دورن نمیتونم از پسش بربیام ولی مادرشو ...

بگو مادرجان عن فعلا امادگیشو ندارم کارای دیگه دارم حوصله بچه داری ندارم فعلا

نه بابا بخدا یه سرما خوردگی بگیرم هیچکس نمیاد خانوادم دورن همش مادرشوهرم میکه بیار انقدر کسشر گفته خ ...

خواهر من تروقرآن ولشون کن با شوهرت حرف بزن ب ننش بگه انقدر گیر ندن بعدشم اهمیت نده مامان بزرگ من آنقدر به زنداییم میگه زنداییم ب ی ورشه قشنگ داره درسشو میخونه کارشو میکنه با شوهرش خوشه ول‌کن بابا 

خواهر من تروقرآن ولشون کن با شوهرت حرف بزن ب ننش بگه انقدر گیر ندن بعدشم اهمیت نده مامان بزرگ من آنق ...

شوهر من خودش میگه به چپت نگیر الان زمان میرزا قلقلک خانه مگه بزایی برینه در پیکرت خودش به زور منو می‌فرسته باشگاه میگه اعصابت راحت کن😂😂ولی من یه کم دو دل بودم که با حرفای بقیه دیگه یکم اوکی شدم