2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم ، اصلا نمی‌زارم مامانم جلوم گریه کنه چون بشدت منو ضعیف می‌کنه ، قدرت درونی و همه چی یهو خالی میشه. شمام نکنید جلو بچه هاتون

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

آره تا چند وقت میگفت اومد بغلپ کرد اونم بام گریه کرد ۳ سالشه

من امروز فردا باید پریود شم ،رفتم تو فاز افسردگی چندروزه دلم همش میخواد گریه کنم، صبح بیدارشدیم بچم ازهمون صبح شروع کرد بهونه گرفتن و گیر دادن بمن، منم زدم زیر گریه، ۳سال و نیمشه، همش با من بدرفتاری میکنه بی احترامی میکنه، امروز دیگه گریه کردم برای اینکه نشون بدم واقعا ناراحت میشم ، حالا اونم قلبش میخواد بترکه ، خیلی پشیمون شدم خیلی.

کم افسردگی دارم اینچیزام پیش میاد

من حدودا شاید هفت ساله پیش مامانم گریه کرد واقعا اون لحظه مرگ واسم بهترین لحظه بود 

قلبم خیلی گرفت اون موقع  کلاس ششم بودم

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

یه روز خیلی ناراحت بودم گریه کردم گفتم خدایا بکش خلاصم کن از این زندگی دخترمم باهام گریه کرد گفت خدا ...

عزیزم، خیلی ضربه میخورن بنظرم.

انقد پشیمون شدم. 

الان باز نشستم گریه میکنم که چرا گریه کردم جلوش

من امروز فردا باید پریود شم ،رفتم تو فاز افسردگی چندروزه دلم همش میخواد گریه کنم، صبح بیدارشدیم بچم ...

آره عزیزم بچه منم الان سه سال و نیمه

خیلی پرخاشگر و بهونه گیرن تو این سن

چند روزه عصرا میفرستمش پیش مامانم خودم عذاب وجدان دارم 

گناه دارن بچه های این دوره تنها هستن 

یکم آروم باش یه غذای خوب بخور حالت بهتر میشه من خرما میخورم تو پریودی حالم خوب میشه

البته اگه همیشه افسرده میشی قبل پریودی از روز ۱۴ ام ویتامین E و قرص آهن بخور واقعا معجزشو میبینی