2777
2789
عنوان

حرفش خیلی بد بود یه جواب بهم بگید بزنم تو پرش

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 22 پست
[QUOTE=397190858]بگو اینقدر بهت استخوان دادن خوردی که الان فکر میکنی بقیه هم خوراکشون مثل توعه نگهشو ...

کی هست طرفت حالا نه گلم اینو باید همون موقع میگفتی حالا بزار تو حرفای بعدیتون یه سوژه پیدا کن دقیقا تو هم همینجوری بهش توهین کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو ته بیشعورهای عالم و دیگه باهاش حرف نزن. آخه این عتیقه ها رو چجوری پیدا میکنید باهاشون دوست م ...

انقدر وحشی نبود قبلش گفتم تمومش کنیم فکر کنم اینجا خالی کرد میدونه نمیتونم جواب بدم 

کی هست طرفت حالا نه گلم اینو باید همون موقع میگفتی حالا بزار تو حرفای بعدیتون یه سوژه پیدا کن دقیقا ...

از هم دوره های دانشگاهمه موندیم باهم یه مدت قهر بودیم آشتی کردیم یه هفته خوب بود باز گاو شد

خودش یا موضوع ؟خودش خیلی عزیز بود ولی از سردرد طاقت ندارم

خودشو میگم. والا من کاربرهای نی نی سایت رو درک نمیکنم. نمیدونم چرا اینقدر در مقابل ادم های بد کوتاه میان. وقتی کسی بی احترامی بهت میکنه تو باید ازش دوری کنی. حتی اومد افتاد به پات هم محل ندی

از هم دوره های دانشگاهمه موندیم باهم یه مدت قهر بودیم آشتی کردیم یه هفته خوب بود باز گاو شد

ای بابا پس این یبارو بزار به حساب شوخی ولی جبرانش کن حتما ولی چند روز بعد بهش بگو بگو واقعا شخصیتت در این حد بود اینو بگی منم جواب داشتم ولی به حرمت دوستیمون بهت چیزی نگفتم البته به شوخی بگو اگه باز نمیخوای قهر کنه