2777
2789

مثل من اعتقاد به دعا ندارید ؟!؛

هرچی شوهرم میگه مارو دعا کردن بهش 

میگم کار بد خودت ننداز گردن دعا کردن 

همسرم ی مدت منو ول کرد برام نامه هم گذاشت

میخواد برای همیشه ولم کنه بره 

هرچی طلا پول قولنامه خونه و حتی کارتون گوشیش هم برده بود 

بعد پشیمون شد برگشت 

بعد میگه من عصبی بودم همچین کاری کردم میگم آخه از چی میگه هیچی رد داده بودم 

من که نمیتونم بعد چند مدت ببخشمش 

فقط دارم کنارش نفس میکشم 

اصلا ابدا زندگی ندارم کنارش 

گاهی اوقات میگم نکنه دعا گرفتن بعد میگم نه ایشون برای اینکه کار خودش توجیح کنه اینطور میگه 

نظر شما چیه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشیدا ، من به دعا اعتقاد دارم ولی تو این زمینه اگه من باشم به این فکر میکنم نکنه میخواسته بره سراغ یه زن دیگه ولی زنه زده زیر همه چی گفته باهات نمیام اینم دست از پا دراز تر برگشته؟

قاطع نمیشه گفت ولی امکان داره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دعا واقعیت داره 

ولی تو موضوع شما ربطشو به دعا نفهمیدم 

و قطعا مقصر همسرتون بود 

لطفا پیام منو نشون بده بگید بهش که

شما غیرت داریو؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

حالا ک پیام هارو میخونه ،،،،،

صد در صد حق با خودته عزیزم اصلا باورم نمیشه شوهرت بخاد ب خودش حق بده قربون دل شکسته ت برم خواهرم خواهر مظلومم تو خیلی انسان شریفی هست درد و بلات بخوره تو سر بدخواهت حق باتوئه کاملا

تو فقط پول و طلاهاتو از این آدم قایم کن این اصلا مرد قابل اعتمادی نیست زیادم بهش تکیه نکن این از اوناست یهو جا خالی میده میخوری زمین خلاصه شش دنگ حواستو جمع کن ضربه فنی نشی 

طلسم کلیمی برامن گرفته بودن ک زندگیم ازهم بپاشه خودکشی کنم اواره شم و خدانخواست بمیرم ازخونه وشهرم رفتم. دورشدم خوب شدهمه چی بعدهافهمیدم همسایه مون طلسم مون کرده بود تا ابد قبول دارم دعاوطلسم رو چون ب سرم اومده

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥