2777
2789
عنوان

اگه هیچوقت ازدواج نکنم چی میشه🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون خط اولت کاملا مشخصه چرا ازدواجت جور نشده نیاز به توضیح نیست هیچی نمیشه عزیزم باور کن از خیلی متاهلا خوشبخت تر میشی به زندگیت ادامه بده توی شوهر و بچه نریدن اصلا مهم نیست فقط پس انداز کن برای پیری پول پرستار داشته باشی تازه اگر ورزش کنی و تغذیه خوب داشته باشی پرستار لازم نمیشی

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چیز خاصی نمیشه قشنگم از نظر روحی سالم تری 

ولی خب ی چیزای دیگه هم هست 

مثل این که اگه پیر بشی یا خدای نکرده ناتوان بچه ای نداری که حواسش بخواد بهت باشه 

یا هم صحبتی که سرگرم بشی باهاش و باهاش بزرگ بشی 

همینطور خدای نکرده وارثی که بعد مرگت بخواد فاتحه بفرسته و خدا بیامرز بگه مرتب بهت 

گرچه همه ی این ها جایگزین دارن ولی خب بچه و شوهر خوب داشتن خوبه 

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

چیز خاصی نمیشه قشنگم از نظر روحی سالم تری ولی خب ی چیزای دیگه هم هست مثل این که اگه پیر بشی یا خدای ...

دلم میخواد بچه به سرپرستی بگیرم ولی پول میخواد و من پولدار نیستم

هیچی والا اعصابتارومتره . موهات نمی‌ریزد. پوستت چروک نمیشه کمر در نمیگیری پا درد نمیگیری تیکه نمیشنو ...

اتفاقا بنظرم ازدواجه خوب خیلییییی خوبه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

هر چیزی از نظر من لازمه زندگی هست خب حالا ما میاییم این خلع رو با مسایل دیگه پر میکنیم مثلا تفریحات و دوستان خوب و .... اگر در زندگی ابعاد دیگه پررنگ باشه اون به خودی خود کم رنگ میشه حذف نمیشه کم‌رنگ میشه اتفاق خاصی نمی افته چون به ندرت بهش فکر میکنی

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
دلم میخواد بچه به سرپرستی بگیرم ولی پول میخواد و من پولدار نیستم

عزیزمم 

جدا از خود بچه تربیتش هم خیلی خیلی مهمه 

داریم بچه هایی که واسه مادر پدرشون دشمنن و برعکس 

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍