2777
2789
عنوان

شوهرم قهرهای طولانی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چراتو هم موافق جدایی هستی چی شد ب این مرحله رسیدیدبه منم موقع دعوا گفت از هم جدا بشیم اخلاقمون سازگا ...

افتاده رو لج بخاطر مادرش

اون تحریکش میکنه 

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

الان با همن ؟جدا نشذن؟

الان با همن

قهر رو خواهرم بیخودی طولش داد روز آخری شوهرش اومد التماس کرد

خواهرم آدمی نیست که قهر بکنه به راحتی نرم بشه

البته اون طولانی ترین قهر بود بقیه اش یک هفته ای بودن اونم که دو سال اول بود

الان شوهرش حساب کار دستش اومده که به حرف خواهرم گوش کنه

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

واقعا خسته شدم اصلا برام قهر طولانی قابل قبول نیست از طرف مرد اینبار ک پیام داد وام میکنم تو یه کفش ...

اصلا مرد رو چه به قهر حتی زن ها هم نباید قهر کنن مگه بچه بازیه

حتماااا برو مشاور اگه غذا نخورید اشکال نداره ولی مشاور رو برید

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

واسه منم همچین مردی قابل قبول نبووودولی وقتی تو دام عشق بیوفتی و محبت ببینی و.... دیگه گیر میکنی عزی ...

من خیلی وقتا تو زندگیم خیلی چیزا رو دوست دشتم ولی عاقلانه نبوده پس پاگذاشتم رو قلبم بعدا هم همینجوری زندگی میکنم 

چون تاحالا توی زندگی کسی زیاد نازمو نخریده اصطلاحاجمثل پرنسس رفتار نکرده از همسر ایندم توقع دارم این کارو بکنه نه که برعکسش باشه و همش من بخوام دنبال آقا باشم

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

الان با همنقهر رو خواهرم بیخودی طولش داد روز آخری شوهرش اومد التماس کردخواهرم آدمی نیست که قهر بکنه ...

منم ایندفعه اصلا کوتاه نمیام 

و باید بریم مشاور ازدواج 

اصلا مرد رو چه به قهر حتی زن ها هم نباید قهر کنن مگه بچه بازیهحتماااا برو مشاور اگه غذا نخورید اشکال ...

من حتی قبلاً هم بهش گفتم همش میگه نه اینا الکیه 

من یکی دیگه اینبار کوتاه نمیام زود هم آستی نمیکمم