zizizizizz مدیر عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 3998 عنوان شوهرم قهرهای طولانی میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 34 پست این دومین بازیه که انقد قهرمان طولانی شده قهر قبلی مون نزدیک دو هفته طول کشید خودش پیام دادو الان هم نزدیک ۸ روزه ایندفعه دیگه پیام داد میخوام بگم بریم مشاور ازدواج 1404/07/11 | 00:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizizizizz مدیر استارتر عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 3998 نهتازه بلاکم کرده😏 چند وقته عقدید؟مقصر می بود ما همیشه بحث داریم ولی قهر طولانی خیلی کم ک این اواخر زیاد شده
rarissimegirl عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7158 من حتی قبلاً هم بهش گفتم همش میگه نه اینا الکیه من یکی دیگه اینبار کوتاه نمیام زود هم آستی نمیکمم بهش بگو الکی مردونگی بعضی از آقایونهیعنی چی؟ یارو دهنش آسفالت شده تا درس بخونه بیاد کمک کنه بعد دوتا مثل این بگن الکیهبنظرم تمومش کن اگه میتونی 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
اااالماس عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 2264 چند وقته عقدید؟مقصر می بود ما همیشه بحث داریم ولی قهر طولانی خیلی کم ک این اواخر زیاد شده مقصر خودشه ولی یجوری میپیچونه انگار مقصر منمدیگه حستم کرده وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته
zizizizizz مدیر استارتر عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 3998 بهش بگو الکی مردونگی بعضی از آقایونهیعنی چی؟ یارو دهنش آسفالت شده تا درس بخونه بیاد کمک کنه بعد دوتا ... نمیشه واقعا ب این راحتی تموم کنم چالشهای زیادی داشتم تو زندگی و تو ازدواجم میخوام تا حد ممکن ببینم اگر درست میشه که بمونم و مشاوره برم اگر نشد وقت همیشه برای تموم کردن هست
rarissimegirl عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7158 نمیشه واقعا ب این راحتی تموم کنم چالشهای زیادی داشتم تو زندگی و تو ازدواجم میخوام تا حد ممکن ببینم ... قطعا اول باید ببینی راهی برای درست کردنش هست یا نه ولی اگه دیدی راهی نبود و مشاور گفت به نفع نیست خواهشاً ادامه نده🥲 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی