2777
2789
عنوان

کیا از خونه شون خجالت میکشن

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 24 پست

مهم اینه مستاجر نیستید 

کاش ما خونه از خودمون داشتیم ولی وسایلمون کهنه بود 

مستاجری خیلی بده 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با کسای هم سطح خودم مشکلی ندارم خجالت نمیکشم و دوستای صمیمیم هم سطح خودمن 

یه سری ها هم ادایی و پزی هستن اونا رو هم دوس ندارم . شاید ما از اونا پولدار تر باشیما ، مثلا اونا مستاجرن ولی ما خونه مال خودمونه ولی اونا میرن یه جای با کلاس مستاجر میشینن با وسایل لوکس و کل صورت عمل کرده و ژل زده ولی ما طلا پس انداز میکنیم ، سفر میریم و خونه ی معمولی داریم اما وسایل خونمون لوکس نیست لباسامون معمولیه و لوکس نیست و گوشی ایفون و عمل های زیبایی نداریم .

با این ادما هم فامیلم هستن ولی اصلا دوس ندارم رفتامد کنم

اتفاقا مستاجریم😂چرا فک کردی خونه ی خودمه

نمیدونم چرا حس کردم مال خودتونه 

مجردی؟؟

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
اینایی که میگن مهم نیست نمیدونم کجا زندگی میکنند که اینقدر همه خوبند،اتفاقا مهمه متاسفانه و باعث میش ...

خب این به شعور طرف بستگی داره .

ما قبلا مستاجر بودیم صابکارم ویژگی هامو اینکه مستاجریم یا نه رو ازم پرسید منم صادقانه جواب دادم .

بعد همش ازین قضیه سواستفاده میکرد ، اشغال عوضی فکر کرده بود من محتاجم و به خاطر پول هر غلطی میکنم منم زدم اسفالتش کردم و گفتم من محتاجه دو قرون پول تو نیستم ، شغلم قحط نیست که بیام واسه توی حرومزاده کار کنم . 

یه جا دیگه هم یه دختره از فامیلای دورمون با گوشی ایفون و کلی عمل زیبایی و لباسای عجق وجق ، گوشی و لباسای معمولیم و چهره ی معمولیمو مسخره کرد اونم زدم اسفالت کردم 😐

نه متاهل

ان شاء الله بزودی وضع مالیتون عالی میشه و خونه نو و با وسایل شیک میخرید