2777
2789
عنوان

درب چسب رازی کوچیک تو گوشم رفت

123 بازدید | 13 پست

دوستم درب چسب رازی همون کوچیکتر دربشون قرمز ک‌سوزن دارن همراشون رفت تو گوشش چ کار کنه رفت دکتر بهش گفتن باید عمل کنم نمیشه از طریق ساکشن روش نمیشناسید

چجوری در چسبو کرده تو گوشش نمیفهمم

عادی سازی نکنید نیکا دیگه نمیتونه آهنگ بخونه. مهرشاد نمیتونه پیتزا درست کنه. سارینا خط چشم کشیدن یاد نگرفت. کیان رنگین کمان رو دیگه نمیبینه. خدانور نتونست شناسنامه بگیره. حدیث دیگه نمیرقصه. حنانه لباس عروسشو نپوشید. نوید دیگه کشتی نمیگیره. پژمان عروسی داداش رو ندید. حمیدرضا دیگه موتور سوار نمیشه.مهسا نتونست گوینده بشه. پونه و آرش نتونستن ماهگرد بگیرن. یلدا دیگه تولدشو جشن نمیگیره. مجید رضا تتوی شیر و خورشیدش شکست. ایلار دیگه خانم دکتر نیست. یادتون نره ها باشه؟ امضا تا ابد و یک روز خواهد ماند                       بابا حکم هارو دادن حکم من اعدامه به من مامان چیزی نگو . عرب: این زنان هستند که مارا تحریک میکنند و اگر متواضعانه لباس بپوشند مشکلی نخواهد بود           کوروش بزرگ : حجاب زنان پلک های مردانمان است چشم که هرزه باشد هرچقدر هم که حجاب داشته باشی همانطور که بخواهند تورا تصور میکنند. حرام زادگان عرب پرست ریپلایی ننمایید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وری بخوابونش جوری که گوش در چسبکی سمت پایین باشه بعد شلنگ آب را بکن تو اونیکی گوشش(سه سانتیمتر کافیه)خودتم شلنگ را محکم نگهدار بعدبگو یکی آب را باز کنه،حدودا ۳۰ثانیه کافیه

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

انشاالله که خیره گلم چیز مهمی نباشه شاید سر پایی حل شه بیمه نیستی

ما دکتر تو جامعه نداریم بقران قسم همشون عین گاو نمیفهمن با آب در آوردنش رفته پیش دکتر میگ نمیشه ماریس کرد هیچ وقت نصحیت از من باشه پیش دختر بیمارستان دولتی نرید تف ب خانم آقای دکتر بیسواد جامعه حقوق بگیر