2777
2789

خوش به سعادتتون هر وقت دلتون بخواد میرین پا بوسش آقا من ده سال پیش رفتم دیگه نرفتم دلم خیلی میخاد 

امشب خواستیم بریم قم ولی چون دوماهمه هنوز یکم ترسیدیم که نکنه بد باشه برا نی نی مون چون اولین سنو پنج هفته دادم گفت ساک حاملگی تشکیل شده با کیسه زرد ولی جنین نیست شنبه میشه هشت هفتم گفتن مطمعن شم بعد بریم خطر نداشته باشه 

به هر دلیلی هر وقت خواستیم بریم نطلبد نمی‌دونم چرا 

والا من چند سال ساکن قمم آخرین بار پارسال رفتم زیارت. از وقتی متاهل شدم همه چی رو فراموش کردم ازبس س ...

چرا آخه درسته زندگی سخته ولی دو ساعت وقتتون خالی نیست که بریم دلتون آروم شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه درسته زندگی سخته ولی دو ساعت وقتتون خالی نیست که بریم دلتون آروم شه

متاسفانه پسرم فعلا واسش تشخیص اوتیسم دادن راستش خیلی دلم از اماما و حضرت معصومه گرفته خیلی مشکلات سر راهمون اومده هرروز یه چیز جدید پیش میاد دیگه دل و دماغ رفتن به حرمم ندارم 

متاسفانه پسرم فعلا واسش تشخیص اوتیسم دادن راستش خیلی دلم از اماما و حضرت معصومه گرفته خیلی مشکلات سر ...

عزیزم ببرش حرم حیف نیست ما این همه حضرت میخوریم تو با اینکه نزدیکی ببرش ایشالا که پسران خب میشه

عزیزم ببرش حرم حیف نیست ما این همه حضرت میخوریم تو با اینکه نزدیکی ببرش ایشالا که پسران خب میشه

انشالله طلب بشید با نی نیتون بیاید حرم من دلم خیلی گرفته دیگه دوس ندارم برم حرم. دختر خواهرمم ناشنوا بدنیا اومد الان ۶ سالشه غم دنیا تو چشمای خواهرمه. غصه چندتا رو باید بخورم

انشالله طلب بشید با نی نیتون بیاید حرم من دلم خیلی گرفته دیگه دوس ندارم برم حرم. دختر خواهرمم ناشنوا ...

ایشالا که حل میشه مشکلاتتان لخدا همه مشکل دارن هیچ کس بدون مشکل نیست توکل کنید به خدااا