2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال کار باش.  چون حقوق داشته باشی یه چیز دیگه است. بعد ارشد خیلی وقت ادم می گیره.  حداقل سه سال باید با بی پولی درگیر ارشد و پایان نامه باشی. 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نمیتونی هم شاغل بشی هم ارشد بخونی؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
نمیتونی هم شاغل بشی هم ارشد بخونی؟

دوس دارم اینکارو بکنم اما ی شهر دیگ میخام برم چون شهر خودمون نداره ارشد بعد فکر اینکه چطور ی شهر دیگ باشم و برم سر کار و کجا باشم و درس بخونم فکرم درگیره کرده

من بخاطر اینکه از خونواده دور باشم ی چن وقت اینو گفتم

اخرش که خرجی و پول نیاز داری.  بعد بخواهی ازدواج کنی استقلال مالی داشته باشی خیلی بهتره.   چون یه موقع نیازه خانواده همسر دعوت کنی به موقع بخواهی خرج مراسم هات خودت بدی  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چجوری استقلال مالی داشته باشم

به جای ارشد برو سر کار.  هم سابقه کاری پیدا می کنی هم خواستگار بهتر برات میاد 

اشتباه من نکن.  چند سال درگیر ارشد و بچه دار شدن و مشکلات خانوادگی شدم، سن که بره بالا مثل قبل دیگه استخدامت نمی کنند. 

استخدامی میاد هم شرط سنی داره و به سابقه کاری ات هم نگاه می کنند ولی ارشد خوندن شرط سن نداره 

چکاری برم بنظرتون

هر ارگانی آزمون استخدامی گذاشت برو شرکت کن 

از هم رشته هات سراغ بگیر ببین کجاها دارن کار می کنند 

می تونی کلیپ آموزشی تو یوتیوپ بسازی 

هر چیزی که بتونی پول دربیاری 

پول اعتماد به نفس و هوش ادم بیشتر می کنه 

وقتی شاغل باشی و بعد ادامه تحصیل بدی حس خیلی بهتری داره تا اینکه کلی وقتت تو کتابخونه دانشگاه برای خوندن درس های ارشد بگذرونی و نصف ذهنت درگیر بی پولی و اینده شغلی ات باشه و بچه هایی ببینی که با چه سر و تیپ و ماشین و عیش و خوشی فقط برای خوشگذرونی آمدن دانشگاه! 

هر ارگانی آزمون استخدامی گذاشت برو شرکت کن از هم رشته هات سراغ بگیر ببین کجاها دارن کار می کنند می ت ...

دقیقا منم از این موضوع ترس دارم 

ولی میگم یخورده پول جمع کنم بعد برم دانشگاه درسته؟

و اینکه اگه ثبت نام ارشد اومد آیا شرکت کنم یا ن