نمیدونم ولی بعضی پرونده ها هست دستمزد بیشتری میگیرن
باید از بابام بپرسم دقیقا چه پرونده هاییه
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
نمیدونم ولی بعضی پرونده ها هست دستمزد بیشتری میگیرنباید از بابام بپرسم دقیقا چه پرونده هاییه
اره عزیزم صددرصد من الان بابام خودش با پسر عموش سر یه زمین به اختلاف خوردن تاالان 200ملیون گرفته هنوز اگه به نتیجه برسننم باز باید بهش بده بستگی به اون زمانی داره که پرونده وقت میبره وکارایی که باید انجام بده
اره عزیزم صددرصد من الان بابام خودش با پسر عموش سر یه زمین به اختلاف خوردن تاالان 200ملیون گرفته هنو ...
باز وکلا سر دستمزد باهم فرق دارن
بعضی از همکار های پدرم خیلی دستمزد بالایی میگیرن