2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خیلی پرو تشیف داره

195 بازدید | 15 پست

بچه ها دختر خواهر شوهرم ی سال از دختر من بزرگتره وقتی میرم خونه پدرشوهرم اونم هست وهمیشه بچه منو یا گاز میگیره یا میزنه خیلی وقته نرفتم دیروز ک رفتم اونجا بودن اسباب بازی های بچه منو خواهرشوهرم میده دست بچش و بچه من حق نداره دست بزنه چون اون دخترش حمله میکنه و خواهرشوهرم همش ب دختر من میگه دست نزنه

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️

حالا ی اسباب بازی شو برداشت گفت بزار همینجا بچه ها اومدن باهاش بازی کنن درصورتی ک کسی حق نداره ب اسباب بازی بچه اون دست بزنه چون دخترش گریه میکنه و خودش دوس نداره بچش ناراحت بشه

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن هر وقت اونا نيستن بريد اينجوري اعصابت بيشتر بهم ميريزه اونام كه بچشونو تربيت نميكنن

از شانس بد خونه پدرشوهرم پایین هست اون هرروز اونجاست

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️

چند سالشونه؟؟؟؟

یعنی هیچ اسباب بازی برای بچش نمیبره؟؟؟؟

اون لحظه که داره حق بچه تورو میگره ورود کن وقتی میدونی بچت نمیتونه دفاع کنه

بگو یادشون بده باهم بازی کنن 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
مادرش چند سالشه؟ بچه ها چند سالن

مامانش ۳۰ بچه ها دختر اون دوسالشه و دختر من ی سال دخترش خیلی وحشیه کسی حق نداره ب وسایلش دست بزنه حالا دختر من حق نداره حتی ب اسباب بازی خودش دست بزنه

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️

یعنی چی آخهههه 

سن بچه ها رو نگفتی 

بگو بچه ی تو که با بچه م بازی نمیکنه بردار ببر خونت 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
یعنی چی آخهههه سن بچه ها رو نگفتی بگو بچه ی تو که با بچه م بازی نمیکنه بردار ببر خونت

بابا اون هرروز میاد ما طبقه بالا هستیم دخترش واقعا وحشیه

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️
مامانش ۳۰ بچه ها دختر اون دوسالشه و دختر من ی سال دخترش خیلی وحشیه کسی حق نداره ب وسایلش دست بزنه حا ...

عزیییزم جفتشون کوچولو ان چقدر 

خب نمیتونی کمتر بری خونشون؟ 

من جات بودم ‌  اسباب بازی بچمو فقط بخاطر اخلاقش برمیداشتم و نمیرفتم تا بهم ژنگ بزنن با شوهرم برم و بیام 

حوصله داریا بشین خونه اسباب بازی بریز جلو بچت 

من جات بودم ‌ اسباب بازی بچمو فقط بخاطر اخلاقش برمیداشتم و نمیرفتم تا بهم ژنگ بزنن با شوهرم برم و ب ...

منم زورم میاد ازش بخاطر رفتارش همین کارو میکنم

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️