الان داشتم دوتا دختر هم سن همدیگه که میشناسم رو تو ذهنم مقایسه میکردم یکیشون اون بالا بالاها از هرررر لحاظ یکی دیگشون بدبخت عالم که هنوز بدشناسیاش تمومی نداره خب عدالت کجاست؟؟ نباید یکی درمیون خوشی و ناخوشی باشه؟! نمیشه که یکی همش بدبیاری بیاره و آرزوی مرگ کنه یکی دیگه ... هعی روزگار بی رحم😅
لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا بخدا منم توی تاپیکام از همین بی عدالتی شکایت میکنم ،بعضیا اصرار دارن به حاشیه بکشونن.مثلا من میگم خانمای بی حیا خر شانس هستن و اکثر نجیبها شانس ندارن ،بعضی گیر دادن چرا به آقایون بی حیا گیر نمیدی و از این حرفای بی ربط
به همون دلیل ک یه عده الان حتی نون خوردنم ندارن و برق ندارن و زیر موشک و بمب ان و ماها ک الان گوشی دستمونه داریم کامنت میزاریم شکر خدا کن هر که خود داندو خدای دلش ک چ دردیس در کجای دلش....
کاربر آقام....شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بیپایان، منم ایران....
خدا حکمتی داره واسه کاراش مثل همراهی حضرت موسی ع با خضر نبی ع که میرن توی روستایی هیچکی بهشون آب و غذا نمیده بعد خضر نبی میره دیوار توی روستاشونو درست میکنه حضرت موسی میگه اینا بهمون آب و غذا ندادن چرا دیوارشونو درست میکنی میگه اینجا مال یتیمه که زیر خاک دفن شده میخام تا بزرگ میشن این گنج دست کسی نیفته و باز میره کشتی رو سوراخ میکنه حضرت موسی میگه نکن غرق میشیم که آخرش بخاطر کشتی سوراخ دزدا کارشون ندارن حیف روحمون اینقدر بزرگ نیست تا حکمت خدارو بفهمیم خدا عادله و مهربان حکمتی هست و ما نمیفهمیم
شاید اونی که بالای بالاست خودش تلاش کرده سختی کشیده تا به اون جا رسیده شما که کل زندگی اون فرد را ن ...
والا به تلاش باشه که من و امثال منم در تلاشیم
ولی چیزهایی مثل بیماری که گریبان بعضیا میشه و از ما درشون میاره. یا مثلا اینکه تو خانواده مرفه و پولدار بزرگ شی. یا اینکه بدون هیچ دستکاری یا با کمترین دستکاری زیبا باشی یا اینکه کسی سرراهت قرار بگیره که همسر عالی باشه و چند پله جلوتر ببرتت از جایی که هستی اینا بنظرم به شانس هم هست. پس چرا بعضیا برعکس ایناییه که گفتم؟ شانسه و خواست خدا
لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ