2777
2789
عنوان

دقت کردین بعضیا خدا نگاه ویژه ای بهشون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو ۲۵ اون که گفتم تو خانواده مرفه بزرگ شده توی تهران. بعد خیلی زود جذب بازار کار شده و در سن بیست ...

عزیزم این دنیا محل گذره.نمیدونم حکمت خدا چیه.ولی ان شالله خدا برا همه جبران کنه‌.

بله شانس و حکمت خدا 

ولی یه چیزی میگم نمیدونم چقدر قبول دارید ولی توی زندگی خودم و اطرافیانم دیدم،همیشه  همیشه انسان بازتاب درونش رو داره 

و هر اتفاقی واسش می افته مقصر خودش و اعمالش هستن  

چون ما از دورن انسان خبر نداریم 

خب چرا یکی با پولداری و خوشگلی و رفاه امتحان میشه یکی با مریضی و فقر😄 تفاوتش مثل امتحان فیزیک و دین ...

من همیشه به خدا میگم از همه امتحان املا میگیری از من المپیاد ریاضی بر پایه دیفرانسیل و ریاضی گسسته🤣

والا بخدا منم توی تاپیکام از همین بی عدالتی شکایت میکنم ،بعضیا اصرار دارن به حاشیه بکشونن.مثلا من میگم خانمای بی حیا خر شانس هستن و اکثر نجیبها شانس ندارن ،بعضی گیر دادن چرا به آقایون بی حیا گیر نمیدی و از این حرفای بی ربط 

به همون دلیل ک یه عده الان حتی نون خوردنم ندارن و برق ندارن و زیر موشک و بمب ان  و ماها ک الان گوشی دستمونه داریم کامنت میزاریم شکر خدا کن هر که خود داندو خدای دلش ک چ دردیس در کجای دلش.‌‌‌‌‌‌.‌‌..

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

خدا حکمتی داره واسه کاراش مثل همراهی حضرت موسی ع با خضر نبی ع که میرن توی روستایی هیچکی بهشون آب و غذا نمیده بعد خضر نبی میره دیوار توی روستاشونو درست میکنه حضرت موسی میگه اینا بهمون آب و غذا ندادن چرا دیوارشونو درست میکنی میگه اینجا مال یتیمه که زیر خاک دفن شده میخام تا بزرگ میشن این گنج دست کسی نیفته و باز میره کشتی رو سوراخ میکنه حضرت موسی میگه نکن غرق میشیم که آخرش بخاطر کشتی سوراخ دزدا کارشون ندارن  حیف روحمون اینقدر بزرگ نیست تا حکمت خدارو بفهمیم خدا عادله و مهربان حکمتی هست و ما نمیفهمیم

عزیزم این دنیا محل گذره.نمیدونم حکمت خدا چیه.ولی ان شالله خدا برا همه جبران کنه‌.

منم دلخوشیم فقط به اینه که میگن خدا جبران میکنه

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

من همیشه به خدا میگم از همه امتحان املا میگیری از من المپیاد ریاضی بر پایه دیفرانسیل و ریاضی گسسته🤣

😂😂😂 دقیقا واسه منم

گاهی میگم چقدر صبر و طاقت خدا بهم داده که دوام اوردم

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

شاید اونی که بالای بالاست خودش تلاش کرده سختی کشیده تا به اون جا رسیده شما که کل زندگی اون فرد را ن ...

والا به تلاش باشه که من و امثال منم در تلاشیم 

ولی چیزهایی مثل بیماری که گریبان بعضیا میشه و از ما درشون میاره. یا مثلا اینکه تو خانواده مرفه و پولدار بزرگ شی. یا اینکه بدون هیچ دستکاری یا با کمترین دستکاری زیبا باشی یا اینکه کسی سرراهت قرار بگیره که همسر عالی باشه و چند پله جلوتر ببرتت از جایی که هستی اینا بنظرم به شانس هم هست. پس چرا بعضیا برعکس ایناییه که گفتم؟ شانسه و خواست خدا