2777
2789
عنوان

دخترم خیلی اذیتم میکنه

223 بازدید | 18 پست

از وقتی بدنیا اوند بدقلق بود تو بیمارستان سینمو نگرفت،شش ماه با عذاب بهش شیر خودمو دادم،تو خواب و...

موقع دندون دراوردن گریه های وحشتناک ،بی خوابی و بی اشتهایی داشت،تند تند مریض میشد

تا ۹ماهگی که کامل شیرخشکی شد،بعدم به عمش وابسته شد ،هی بهونه اونو میگرفت ،گریه میکرد،هی میگفتم بزرگ شه درست میشه تا الان که ۶سال و ۳ماهشه همش بدتر شده و هنوزم به عمش وابستس

فوق العاده حسودو لجبازه،مشکل شدید تری که داره بسیار پرحرفه،طوری که خودشو از چشم بقیه میندازه،سرهمرو میخوره و همش دنبال جلب توجه هست

کلی براش اسباب بازی میخریم ولی مثل ندید بدید ها رفتار می کنه

دیگه بریدم هنوزم تواین سن ندام گریه می کنه،بدغذاست وهرچیزیم نمیخوره،کم اشتهاهم هست

تورو خدا خواهرانه راهنمایی کنید ،میترسم از دختر خودم متنفر بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام بترسونمت ولی خواهر منم از بچگی اینجوری بود و الان هنوز درست نشده 7 سالشه . یکی از فامیلامونم اینجوری بود رفت پیش روانشناس الان بچش اوکیه

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

بنظرم نسبت به کاراش بی توجهی کن.بعدشم از مشاوره کمک بگیر

بی توجهی هم که می کنیم از رو نمیره همش پیله می کنه و حرف میزنه،حتی خانواده من و همسرم هم ازش زده شدن