2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه راستش نپرسیدم تا حالا ولی همیشه اولویت خواهرم قسط بیمه هست یعنی اولین پولی که دستش برسه جدا می‌کن ...

منم همینکارو کنم هشت سال سابقع داره الان دوساله نریخته این دوسالم میتونیم بریزیم؟؟

جیش تو این زندگی😒
منم همینکارو کنم هشت سال سابقع داره الان دوساله نریخته این دوسالم میتونیم بریزیم؟؟

آره حتما می تونین بریزین برین اداره بیمه حضوری حرف بزنین اگر شوهرت سربازی هم رفته باشه اونم میتونین جزع سابقه بیمه حساب کنین

شغل شوهرت چیه؟اکر کارگر دامداری یا گاوداری باشه بازنشستگی پنج سال زودتر داره برای سختی کار

نگهبانه مجتمعه ..ببخشید زیاد سوال کردم باید برم اداره بیمه بپرسم ببینن اون دوسالم میشه خرید یا نه

جیش تو این زندگی😒
نگهبانه مجتمعه ..ببخشید زیاد سوال کردم باید برم اداره بیمه بپرسم ببینن اون دوسالم میشه خرید یا نه

آره برو اداره بیمه،راهنمایی می کنند سعی کن صبح اول وقت بری تا سرحال هستن وخسته ی کار نشدن خوب وبا حوصله جواب بدن

شوهر خواهر من 12ساله داره واریز می‌کنه تصمیم گرفته دو سال سربازی رو هم بخره بیاره روی بیمه تا دوسال جلو بیوفته ولی خوب برای دخترش عروسی گرفته فعلا دست و بالش خالی شده 

انشالله میخره اونم عروسی واجبتره ...شوهر منم باید سربازیشو بخره

خواهر زادم هیچکس فکر نمی کرد تو 17سالگی پاشو تو یک کفش کنه که من شوهر می خوام،خواهرم همیشه می گفت زیر 25شوهرش نمی دم ولی خوب با تقدیر نمیشه جنگید اصلا آمادگی نداشتن