2777
2789
عنوان

میگن خدا عدالت داره😂

88 بازدید | 13 پست

نگید که هرکس سختی های خودشو داره که همیشه اینطوری نیست

من یه شخصی میشناسم که نه قیافه خوبی داره نه زندگی خوب، میاد خونه مردم کار میکنه تا پول اجاره خونه رو بده چند ماهه یه تیکه گوشت هم نخوردن و پسرش با گریه بهش میگه دلم گوشت میخواد

یا من قضیه ای شنیدم که پسره بخاطر اینکه مادرش براش برنج درست کنه درس میخونه و نمره ۲۰ رو میگیره و مادره مجبور میشه از همسایه قرض بگیره چون نداشته.. پسره برنج رو نخورده پدرش میگه برنجو از کجا اوردی مادره میگه قرض گرفتم پدره دعوا میکنه تا اینکه پسره میگه من بهش گفتم برنج درست کنه مامانمو دعوا کنم تا اینکه پدره عصبی میشه و پسرشو هل میده و پسره سرش به میخوره به یه لبه تیزی و میمیره :))

اونوقت من کسیو میشناسم که قیافش خیلی خوبه تو خانواده پولداری بدنیا اومده و با عشقش ازدواج کرده و یه دختر قشنگی اورده

اسلام میگه خدا عدالت داره ولی من هیچوقت معنیشو نفهمیدم؛ اینا یعنی عدالت؟ پس من طرفدار بی عدالتی ام!

اگه هم قرار باشه تو اون دنیا عادل بودنشو نشون بده، خب کسی که تو خانواده فقیر بزرگ میشه احتمال دزد شدنشم خیلی بالاست اما اون کسی که تو خانواده پولدار و خوبی بزرگ شده هیچ بهانه ای برای گناه کردن (از روی عقده) نداره اما خدا میگه تمامی اشتباهات رو در نظر میگیرم از اونور میگه من عادلم🙂 

من خودم به چشم بی عدالتی رو دیدم حتی برای خودم!

نه ببین اونا که پولدارن حتما تو زندگی یه مشکلی دارن 🤡🤡🤡

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هیچوقت توی مشکلات دیگران نیستیم

زندگی هم هست گه طرف لوکس ترین ماشین رو سوار میشه و بهترین امکانات رو داره یکی بهش میگه آقا من میخوام جای تو باشم طرف توی ماشین رو نشونش میده که سه تا بچه معلول داخلش هست و میگه بیا این ماشین و زندکی با همه آدم های توش مال تو

ی روز دو تا دوست داشتن باهم توی بالای شهر قدم میزدن و خونه های لوکس و بزرگ و ماشین های مدل بالای اونا رو نگاه میکردن . یکی به اون یکی میگه واقعا وقتی خدا داشت این چیزا رو تقسیم می‌کرد ما کجا بودیم؟! چرا به ما نرسید؟! دوستش دستش رو میگیره میبرتش توی بیمارستان و میگه بهش واقعا خدا وقتی داشت این همه مریضی و بیماری های لاعلاج و سخت رو بین مردم تقسیم می‌کرد ما کجا بودیم؟! چرت به ما نرسید؟!

اون آدما هایی هم که میگی که به ظاهر همه چی دارن و مول و ثروت و زیبایی و .... شاید ذات و وجدان ندارن و عملا انسان نیستن . ولی تو با وجود فقط و نداشتن زیبایی قشنگ ترین ذات و بهترین وجدان رو داری. و خوشبختی واقعی به نظرم یعنی این 

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

عدالت یعنی هرکس اندازه ظرف وجودش خدا بهش مشکلات میده تا آزموده بشه .و همه آدم ها توی زندگیشون امتحان میشن همین خانمی که میگی همه زندگیش عالیه تو واقعا از دلش خبر نداری . خود من رو همه حسرت میخورن بهم میگن غمی نداری تو زندگیت خوشبحالت زیادی خوشته ولی غمی توی دلم هست که هیچ کس خبر ندارم اتفاقی برام افتاد که هیچ کس خبر نداره حتی خانوادم  . 

شاید این خود ما هستیم که داریم به خودمون ظلم می کنیم

چی میشد که یکم هم به دل دیگران فکر می کردیم

این جوری دنیا قشنگ تر میشد

شاید خدا سکوت کرده خود ما راه نجات را پیدا کنیم و به خودمون رحم کنیم تا اونم به ما  کمک  کنه

درست مثل استادی که موقع امتحان سکوت می کنه

ولی نمی تونیم بگیم استاد عدالت نداره چون همه چیز را می بینه

و درنهایت جواب کارهای هرکسی به خودش بر می گرده

از هر دستی بدی از همون دستم پس می گیری

من کسی ک تا همین چند روز پیش تو خوشبختی مثالش میزدم میگفتم همه چی داره دیرور فهمیدم میخاسته خودشو بک ...

اره اره 

قطعا ادم پولداری که تو زندگیش همه چی داره جز عشق خودکشی میکنه، با کسی که فقیره و عشقی بهش داده نشده و قیافش خوب نیست خودکشی میکنه برابره😂

ما هیچوقت توی مشکلات دیگران نیستیمزندگی هم هست گه طرف لوکس ترین ماشین رو سوار میشه و بهترین امکانات ...

ذات خوب و وجدان داشتن به چه درد من میخوره؟ جز ضرر چه چیزی به ادم میرسه؟ 

اتفاقا کسی که ذات نداره و خودخواهه زندگی بهتری داره، خودتونو گول نزنید

ذات خوب و وجدان داشتن به چه درد من میخوره؟ جز ضرر چه چیزی به ادم میرسه؟ اتفاقا کسی که ذات نداره و خو ...

این نظر شماست و قابل احترام...

ولی من نظرم چیز دیگه ای

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

عدالت یعنی هرکس اندازه ظرف وجودش خدا بهش مشکلات میده تا آزموده بشه .و همه آدم ها توی زندگیشون امتحان ...

من نمیگم اونایی که در ظاهر خوشبختن سختی نمیکشن، میگم قطعا اونی که فقیره و هم در ظاهر بدبخته و در واقعیت بدبخت تر بیشتر سختی میکشه

بعدم چه فایده این امتحانا؟ خب کسی که بدبخت تره قطعا امتحان الهیشو خراب میکنه😐😂

مثل این میمونه از دو نفر که یکیشون آموزش و امکانات دارن و یه نفر دیگه که امکانات درستی نداره امتحان بگیری ، قطعا برات مهم نیست که یکیشون امکانات خوبی نداشته!!

خوبه توجه میکنی به اینا حرفتم درسته ها ولی خب چند تا نکته..خدا کسی رو جز ظرفیتش امتحان نمیکنه( آیه قرانی)امتحان الهی فقط واسه سختیا نیست طرز تفکر اشتباهیه این..حتی ینفر بهت رو میده اینم میشه امتحان الهی که خدا میگه به خودت مغرور نشی!پولداره اتفاقاااا ده برابر فقیره باید انفاق کنه و یه مسئله دیگه!پولش اگه از کار مسخره مث بلاگری البته نه همشونا..دربیاره که واسه همین پولشم باید جواب بده..!کسی که خوشگله بیشتر در معرض مغرور شدنه و میتونه فک کنه از بقیه سرتره..مثال جمله ای مثل زشتا شانس دارن.ولی بالاخره زیبایی نعمته و هميشه هم خوب نیستا/:باهوشه هوششو صرف باید کنه تو چیزی مث درست کردن طرز تفکر اشتباه از اسلام..مث کمک خلاقانه به مردم..مثل کشف کردن و خدمت..خدا میدونه مردم چقدرر از دین زده شدن و این چقد دردآوره باوررر کنید ما نتونستیم قشنگ اسلامو معنی کنیم گاهی دلم میخواد گریه کنم فقط..و تو قرآن میگه عالم زر..یعنی عالمی که تو انتخاب کردی میخوای با چی امتحان شی!آره اینا که گفتم نعمته ولی امتحانش سخته..دیدی تو هر چقد درست بهتر باشه امتحانتم سخت تر میگیرن که؟؟اینم همینه.

یه چیز خوندم تو اینستا گفته بود هنوز نفهمیدیم عذاب اون دنیا واسه ادم ستم دیده چه فایده ای داره

خب مسئله اینجاست ما همه چیو سریع میخوایم درک میکنم..ذات انسان اینه..واسه همینه کسی کمتر به اون دنیا عمیقااااا اعتقاد داره.ببین ستم دیده خب عذابش اون دنیا کم میشه دیگه..این سودشه. و خدا ادما رو اینجا ازاد گذاشته ببینه چه میکنن..حق میدم به این بی اعتقادا..وقتی خدا انقد امتحانش سخته و ما مثلا معتقدا نتونستیم قشنگ نشونش بدیم . و اینکه اون مذهبي ای که به لطف خانوادش مذهبی شده قطعا پاداشش از ادمی که تو خانواده غیرمذهبی بزرگشده بیشتره.

راستش خیلی مسئله مهمیه این عدالت خدا..

تعجب میکنم چطور کم بهش پرداختیم خود مذهبیا بعضی اوقات ناله میکنن از عدالت خدا

تو اگه واقعا به عدالت خدا معتقد باشی ناراحت نمیشی اصلا..

مگر در اثر دور شدن از خدا که سخته درکش ولی این ناراحتی از خوشحالیم بالاتره ها/:دور شدن از خدا میتونه شامل یه لبخند نزدن به ینفر باشه!