مادرهای عزیز شما از چه زمانی غذای کمکی نوزادتان را شروع کردید،من شیرم کمه و دخترمم شیر خشک نمیخوره،تصمیم گرفتم واسش غذای کمکی شروع کنم ولی هنوز مطمن نیستم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون ازتون،اینجا دکترا معمولا از پنج ماهگی اجازه میدن،چهار ماهش تمومه،منظورم اول پنج ماهگیه،ولی یه مقدارم الرزی داره خیلی چیزا نمیتونم بهش بدم شاید فقط فرنی با شیر خشک هایپو الرزی،و من نمیدونم شیر خشک رو چه موقع باید به فرنی اضافه کنم??واسه دو قلوهام از پنج ماه ده روزگی با اجازه دکتر شروع کردم
واای نه شروع نکن دخترزوده...من دخترم ۶ماهشه..مامانم میگه بچه بودیدهمه چی بهتون میدادم...به دخترم دا ...
بچه ها دل درد که همیشه دارن،این همه ما رژیم از غذاهای نفاخ میگیریم،اینجا دکترا فک کنم با پوره هویچ و بعدش با سوپی که میگن داخلش نخود سبز و کدو تنبل هست شروع کنید