2777
2789
عنوان

شروع غذایی کمکی نوزاد چهار ماهه

27456 بازدید | 25 پست

مادرهای عزیز شما از چه زمانی غذای کمکی نوزادتان را شروع کردید،من شیرم کمه و دخترمم شیر خشک نمیخوره،تصمیم گرفتم واسش غذای کمکی شروع کنم ولی هنوز مطمن نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای نه شروع نکن دخترزوده...من دخترم ۶ماهشه..‌مامانم میگه بچه بودیدهمه چی بهتون میدادم...به دخترم دادغذاطفلی چنان دل دردی گرفت..ازدکترت بپرس..البته که نطرمادرم محترمه ولی دیگه نمیزارمش

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ممنون ازتون،اینجا دکترا معمولا از پنج ماهگی اجازه میدن،چهار ماهش تمومه،منظورم اول پنج ماهگیه،ولی یه مقدارم الرزی داره خیلی چیزا نمیتونم بهش بدم شاید فقط فرنی با شیر خشک هایپو الرزی،و من نمیدونم شیر خشک رو چه موقع باید به فرنی اضافه کنم??واسه دو قلوهام از پنج ماه ده روزگی با اجازه دکتر شروع کردم

واای نه شروع نکن دخترزوده...من دخترم ۶ماهشه..‌مامانم میگه بچه بودیدهمه چی بهتون میدادم...به دخترم دا ...

بچه ها دل درد که همیشه دارن،این همه ما رژیم از غذاهای نفاخ میگیریم،اینجا دکترا فک کنم با پوره هویچ و بعدش با سوپی که میگن داخلش نخود سبز و کدو تنبل هست شروع کنید