2777
2789

نامزدم باخانوادم دعواش شدبدتر وبدتر شداومدیم بهترکنیم بازخودمون دعوامون شد امشب به پدرش زنگ زدم گفتم بیایدهمه چیوحل کنیم نیومدن زنگ زدم دیدم توخونشون جنگه نامزدم دستشوباچاقوزده ناخداگاه تودعواگوشیشوشکسته ۱۰روزه ندیدمش چون بابام میگه بری بایدقیدمنوبزنی نمیدونم چیکارکنم😭😭😭😭😭مادرپدرم اونونمیبخشن نامزدم خانوادمو نمیبخشه امروزبه بابام میگم میخادتنهابیادمعذرت خواهی میگه ن فقط باپدرمادرتوام حق نداری ببینیش چیکارگنم گرم بازبشه تروخدابگید😭😭😭😭😭😭

من سه ساله تقریبا همش جلو پام سنگ میاد هرکاری میکنم یه قدم برم جلو با مخ میخورم زمین خسته شدم دیگه 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نذر کن هر ماه یک درصد از پولی که دستت میاد نذر امام زمان عج بکن و به فرد نیازمندی بده ولی به اسم امام زمان عج باشه و باهاش درد و دل کن به طرز معجزه واری گره از زندگیت باز میشه همین الان این کارو انجام بده 

سوره مزمل بعدش ۱۱۰ صلوات و بعدش ۱۷ مرتبه سوره انشراح بخون تا ۴۰ روز فقط یادت در طول روز باشه شب نباشه 

من ۳۵ ساله که زندگیم گره خورده، همون خدا گره انداخته تو زندگیم، حالا هم نشسته داره بهم میخنده

جالبه خدا گند زده به زندگیم و گره انداخته، اما مسئول باز کردن گره منم🤣🤣🤣

الان یه سری از دوستان میان میگن امتحاااااان الهیه، آزمایشه، حکمته😁😁😁

دختر خوب از این چیزی که اینجا مینویسم اسکرین شات بگیر تا آخر عمرت نگهش دار ببین درست گفتم یا نه . گفتی نامزدت دستش رو با چاقو زده به خاطر همین یه کار بااااید بی خیالش بشی والا تا آخر عمرت بدبختی .