2777
2789

تا حالا پیش دکتر تغذیه خوب رفتید؟!تازگیا تو اکسپلورم چندتا دکتر تغذیه باکلی فالوور میان و حرفاشون جالبه.

الان با خودم شک کردم نکنه غذاهای که میخوریم مناسب نیست...آخه هم دخترم کوتاهه ، هم پسرم...نکنه من مقصرم؟!

آزمایش و ایناشون تقریبا خوبه. 

اگه چیزی بلدید بهم بگین تو رو خدا. واقعا درمونده شدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی خودتون قد بلندین بچه ها کوتاهن؟

خواب شب مهم ترین کاره

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

برای قد بلند شدن ورزش هایی مثل والیبال جودو و.... در کنارش تغذیه مناسب شب به موقع خوابیدن اگر تو سنش از متوسط قد هم سناش کمتر بود میتونید ببریدش پیش دکتر غدد و متابولیسم براش آمپول افزایش قد بنویسه

اینکه ی سری از دوستان میگن خیلی ارثیه نه به ارث ربط داره ولی خود بچه بیشتر موثر تا ارث ما فامیل داشتیم مامان بابا کوتاه خودش خیلی بلند برعکسشم بوده یا حتی بوده مامان بابا بلند خودشم بلند بستگی به کلی چیز داره درکنارش وراثت

من در ۲۰سالگی دو سانت ودر ۳۶سالگی ۳سانت بلند شدم

عکسم تو تاپیک قدم هست

گروه تلگرام افزایش قد من👇

جهت تبادل نظر کسانی که خواهان افزایش قد هستند در هر سنی!

(متدهای افزایش قد 2025)

لینک گروهbolandha

کانال تلگرام افزایش قد من👇

متدهای افزایش قد مدرن

لینک

bolandghadshodan

کانال شامل مطالب علمی کتابهای افزایش قد وتجربیات اشخاص ایرانی وخارجی در بزرگسالی وسن رشد است